ÖNE ÇIKANLAR :
GÜNDEMTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 22 Ekim 2013 Salı 10:08

Gökçek: Sarıgül Kılıçdaroğlu'nu sıkıştırdı

Gökçek: Sarıgül Kılıçdaroğlunu sıkıştırdı

Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül'ün CHP'ye dönüp dönmeyeceği akıllarda soru işareti bıraktı.


Sarıgül'ün CHP hareketi yılan hikayesine dönerken, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek Takvim'e konuyla ilgili çok önemli açıklamalar yaptı.

'MEDYA KONTROLLERİNDE'

Gökçek, Sarıgül'ün arkasında baronların olduğunu söyledi. Şöyle devam etti: "Bu baronları herkes biliyor. Mustafa Sarıgül, iki kez ABD'ye gidip söz konusu baronlarla görüştürüldü. Ve Türk solunun başına dün Kılıçdaroğlu'nu pazarlayanlar, 'Kılıçdaroğlu'dan bir şey olmaz. Değiştirmemiz lazım' diyerek Mustafa Sarıgül ile birleşti. Şu anda baronların kontrolündeki medya kuruluşları, Sarıgül'ü pompalamaya başladı. Ayrıca anket şirketleri de Sarıgül'ü desteğini arttırdı." Melih Gökçek, Kılıçdaroğlu'nun kendisine yapılan bu baskılara dayanabilmesinin kesinlikle mümkün olmadığını söyledi. "Çünkü Kılıçdaroğlu'nu çok kötü kıstırdılar. Sözlerimin haklılığı için, vatandaşlarımızın, Sarıgül'ün CHP hakkındaki sözlerine az bakması kafidir" diye konuştu.

'SARIGÜL EMİR VERİYOR...'

Başkan Gökçek, gündeme bomba gibi düşecek olan iddialarına şöyle devam etti: "Mustafa Sarıgül şu anda kendisini Kılıçdaroğlu'nun, CHP'nin ve CHP yönetiminin üzerinde görüyor. 'Beni davet edeceksiniz arkadaş' diyor. Tabiri caizse, Kılıçdaoğlu'na emrediyor. Ve Kılıçdaroğlu da bunun karşılığında pes ediyor. Kemal Kılıçdaroğlu'nun kimler ve neden kıstırıldığını bulmak ise medyanın görevi. Ben bunun nedenini biliyorum, ancak bunu söylemek benim değil, medyanın işi."

KAYNAK:
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER