ÖNE ÇIKANLAR :
GÜNDEMTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 27 Haziran 2013 Perşembe 22:16

Gökçek CNN'i rezil etti, sıra Almanya'da!

Gökçek CNNi rezil etti, sıra Almanyada!

CNN'i tüm dünyada "yalancı" olarak etiketleyen Melih Gökçek'in hedefinde şimdi Almanya var.


Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkanı Melih Gökçek, Gezi Parkı olaylarıyla ilgili Almanya'daki bazı kuruluşlara sosyal medyadan mesajları olacağını ifade ederek, “Yarın herkes mutlaka twitter'ın başında olsun” dedi.

Twitter'daki hesabından açıklamalar yapan Başkan Gökçek, "Şimdi sıra bu olaylarda ciddi olarak yer alan Almanya'da. Almanya'da bazı kuruluşlara yarın çok önemli mesajlarımız olacak. Almanya da bizi takip eden arkadaşlarımız, lütfen Almanya'daki tanıdıkları tüm Türk ve Alman vatandaşlarını yarın (cuma Türkiye saati ile 17.00, Almanya saatiyle 16.00) mutlaka twit başına davet etsin. Tabii biz tüm Türkiye yarın saat 17.00 da twit başında olacağız. BBC'ye ve CNN'e gönderilen mesaj nasıl yerini bulduysa sıra Almanya'da. Yarın Almanya'ya mesaj için, cuma Türkiye saati 17.00, Almanya saatiyle 16.00'da twitter'in başında olalım. Haydi Türkiye, haydi Almanya" ifadelerini kullandı.

CNN'İ DÜNYAYA ETİKET ETMİŞTİ

Melih Gökçek, geçtiğimiz günlerde #stoplyingCNN etiketiyle Twitter'da kampanya başlatmıştı. Gökçek'in etiketi uzun bir süre Twitter'da Türkiye Gündemi TT listesinde ilk sıradaki yerini korumuştu. 

Türkiye Gündemi'yle de kalmayan etiket, Dünya Gündemi TT listesinde de saatlerce birinci sırada kalmış, Gökçek'in başlattığı kampanyayla tüm dünya "CNN" ve "yalan" sözcüklerini bir arada görmüştü. 

KAYNAK:
ETİKETLER:
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER