ÖNE ÇIKANLAR :
GÜNDEMTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 27 Ekim 2013 Pazar 17:39

Erdoğan'dan Bahçeli'ye yanıt

Erdoğandan Bahçeliye yanıt

Başbakan Erdoğan Van'da muhalefet liderlerine yüklendi.


Başbakan Erdoğan Van'da bir otel açılışında konuştu. Muhalefet liderlerine yüklenen Erdoğan özellikle Devlet Bahçeli'nin Samsun'da kendisine yönelik ağır ifadelerine çok sert çıktı. "Ben Türkiye'nin Başbakanı'yım Bizim Müslümanlara da Hristiyanlara da hizmet etmek görevimiz. Biz Musevinin de, Hristiyanın da, hatta Ateistin de hukukunu koruyacağız" dedi.

İşte Erdoğan'ın o sözleri:

Ben artık muhalefetin genel başkanlarının ismini ağzıma almayacağım. Onlara gerekli cevabı arkadaşlarım veriyor zaten. Dün bir tanesi bana Samsun'dan hakaret ediyor. Cami yıkacakmış diyor. Öbür taraftan milletin vergileri ile Ak damar kilisesini yapıyor diyor. Bu zata bir ifade kullanırım. Biz bir ifadeyi kullanırken tüm değerlerimizi bilerek, yaşayarak kullanırız. Cami yıkmak gerekirse ifadesi ile kullanılmıştır. Yanında daha güzelini yaparız ifadesi de vardır. Biz bunu yaşarız.

ATEiSTiN DE HAKKINI KORUMAK BENİM GÖREVİM

Benim Ermeni Ortadoks vatandaşım var mı? Bu arkadaşlarımızın hukukunu korumak görevimiz değil mi? Bunlar bu konuda da cahil. Bilerek her şeyi yapacaksınız. Biz inanarak yolumuza devam edeceğiz. Bunlar dünyadan da bir haber. Bizim Müslümanlara da Hristiyanlara da hizmet etmek görevimiz. Biz Musevinin de, Hristiyanın da, hatta Ateistin de hukukunu koruyacağız.

KAYNAK:
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER