ÖNE ÇIKANLAR :
GÜNDEMTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 05 Ocak 2014 Pazar 09:00

Burhan Kuzu'dan Arınç'a sert açıklama

Burhan Kuzudan Arınça sert açıklama

Burhan Kuzu, Twitter hesabından isim vermeden Hükümet Sözcüsü Bülent Arınç'ıı eleştirdi.


Bülent Arınç'ın Twitter ile ilgili eleştirilerine isim vermeden yanıt veren TBMM Anayasa Komisyonu Başkanı Kuzu, "Kimse bana fırça atamaz." dedi.

TBMM Anayasa Komisyonu Başkanı, İstanbul Milletvekili, Anayasa Hukukçusu Burhan Kuzu, Twitter hesabından isim vermeden Hükümet Sözcüsü Bülent Arınç'ın "Twitter'ı çok kullanıyorlar" sözünü eleştirdi. Kuzu, "Ben AK Partinin kurucu üyesiyim. O gün Tayyip Bey'in yanında yer almaktan korkup arabaya sonradan binenler şimdi ahkam kesiyorlar." tweetini paylaştı.

ARINÇ NE DEMİŞTİ?

Geçtiğimiz gün gazetecilerle kahvaltıda bir araya gelen Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, AKP'li bakan ve vekillerin sosyal medyayı kullanmasını eleştirmiş, "İnsanlar çıt çıt çıt, şu kadar tweet attım, şu kadar retweet aldı, elinin körü oldu." demişti.

Kuzu da bu söze tepkisiz kalmadı ve Twitter'ından şu açıklamaları paylaştı:

"FIRÇA DEĞİL TAVSİYE OLARAK GÖRÜRÜM"

Kimse bana fırça atamaz. Bu tür değerlendirmeleri,üslup yanlışlığı bir tarafa, sadece tavsiye olarak görürüm ve yararlanırım.

Bu sıkıntılı süreçte bir arkadaşın açıklamaları hakkında yorum yapmadan onunla ön görüşme yapmak uygun olsa gerektir"

"Anayasa Hukuku profesörüyüm ne yaptığımı iyi bilirim;ömrüm haksızlık karşısında dik durmak oldu. Bunun bedelini meslek hayatımda ağır ödedim."

"Ben hiçbir zaman şahsi hesap yapmadım;bunu yapsaydım bugün çok farklı yerlerde olurdum.Ülkeyi ve Başbakanı sıkıntıya sokacak tutumum olmadı."

"Ben AK Partinin kurucu üyesiyim.O gün Tayyip Bey'in yanında yer almaktan korkup arabaya sonradan binenler şimdi ahkam kesiyorlar."

"Birileri oturdukları yerden ahkam kesiyor. Durakta beklemeden hep giden arabaya binen bu tipler tescilli ve sicillidir. Vatandaş onları biliyor."

KAYNAK:
ETİKETLER:
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER