ÖNE ÇIKANLAR :
GÜNDEMTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 02 Ocak 2014 Perşembe 13:21

Beşir Atalay'dan istihbarat raporu açıklaması

Beşir Atalaydan istihbarat raporu açıklaması

Başbakan Yardımcısı Beşir Atalay'dan liste iddiasını yalanlama...


Başbakan Yardımcısı Beşir Atalay, demokratikleşme paketinde yer alan 24 maddenin görüşmelerine önümüzdeki hafta Anayasa Komisyonu'nda başlanacağını söyledi. Atalay, Başbakan'ın önüne sunulan 2 bin kişilik liste iddiasını da yalanladı.

Habertürk'ün canlı yayınına katılan Atalay, tutuklu milletvekilleri ile ilgili bir hazırlıklarının olduğunu, partilerin grup başkanvekilleriyle konuyu görüşeceklerini söyledi.

TBMM Anayasa Komisyonu Başkanı ve AK Parti İstanbul Milletvekili Burhan Kuzu'nun Twitter üzerinden 'Başbakan'a sunulan raporda 2 bin rütbeli emniyetçi, akademisyen, bürokrat, hakim, savcı, basın mensubu, işadamı var' şeklinde yaptığı açıklamayı Haber Türk'te değerlendirmesi istenen Başbakan Yardımcısı Beşir Atalay, "Bunlar spekülatif şeyler. Bizim bildiğimiz böyle bir şey yok olamaz da zaten. İdarede daima tasarruflar olur. Falanca kesime ait olduğu için şu kadar kişi diye değil. Böyle bir şey kesinlikle söz konusu değil. Burhan hocadan da dinleyeyim dedim. 'İyi ki aradınız' dedi. 'Ben de üzüldüm açıklama da yaptım ama açıklama geri planda kaldı. Bu haberi ön palana çıkardılar' dedi. Spekülatif bir haber böyle bir şey söz konusu değil" diye konuştu.

KAYNAK:
ETİKETLER:
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER