ÖNE ÇIKANLAR :
GÜNDEMTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 15 Şubat 2014 Cumartesi 15:09

Adli tıp raporlarını nereye saklayacaksınız

Adli tıp raporlarını nereye saklayacaksınız

Başbakan Erdoğan, Kabataş'ta yaşanan olayla ilgili, "Attığınız manşetler doğru değil, adli tıp raporlarını nereye saklayacaksınız, nerenize koyacaksınız?" dedi.


Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Şişhane-Haliç Metro Geçiş Köprüsü-Yenikapı Metro Hattı açılış töreninde yaptığı konuşmada, "Dün 17 Aralık dalgasıyla alakalı tutuksuz yargılama ve takipsizlik kararları çıktı. Paralel yapı borazanları rahatsız oldu" dedi.

"Kabataş'ta yavrusuyla beraber bir kızımızla alakalı bakın şimdi onunla oynamaya başladılar. Öyle değil böyle diyerek bunu da yalanlamaya çalışıyorlar" diyen Erdoğan, şöyle konuştu:

"Medya dünyasında amiral diye geçinenlere söylüyorum, bu attığınız manşetler doğru değil. Sizler Adli Tıp Raporları'nı nereye saklayacaksınız, nerenize koyacaksınız?

Adli Tıp Raporu'ndan bahsediyorum. Bütün görüntüleri koyun bir kenara, bu bayanın çocuğu ile beraber aldığı darbeyle ilgili aldığı raporu ne yapacaksınız?

Herşey açık, net ortada, o zaman savcının tespitleri, Adli Tıp Raporu ortada ve şimdi siz bunu altına tersine çevirmek istiyorsunuz. Niye? Altında boğuldunuz. Şimdi bundan kurtulmak istiyorsunuz. Kurtulamayacaksınız. Tarih sizi affetmeyecek"

Gezi olayları ile 17 Aralık darbe girişimi aynı siyaset mühendislerinin girişimidir Perde arkasında aynı yüzler var. Görüyorsunuz elinde bira şişeleriyle başörtülü kızlarımıza saldıranlarla o paralel yapı bir arada hareket ediyor.

Bu milletin hangi milli değeri varsa ona düşmanlık sergiliyor, manevi değerlerini istismar mücadalesi veriyorlar.

Sevgili Peygamberimizi Miraç'tan indirip kamyona bindirecek kadar, değerlerimize ihanet edecek kadar ahlaksız bunlar.

Sevgili Peygamberimizi kendi işlerine alet edecek kadar saygısızlarla benim saf kardeşlerimin işi olmaz"

KAYNAK:
AA
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER