ÖNE ÇIKANLAR :
GÜNDEMTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 03 Mayıs 2024 Cuma 23:47

Gencebay'ın 'vefa' gecesinde büyük vefasızlık!

Gencebayın vefa gecesinde büyük vefasızlık!

Orhan Gencebay'ın müzikteki 60'ıncı sanat yılına özel düzenlenen vefa gecesinde bir de vefasızlık yapıldı!


YAZETE.COM - ÖZEL

Orhan Gencebay'ın müzikteki 60'ıncı sanat yılına özel 'Orhan Gencebay ile Bir Ömür' adı altında düzenlenen vefa gecesinde, geçtiğimiz haftalarda hayatını kaybeden Neşet Ertaş'a büyük vefasızlık yapıldı.

Vatan Şaşmaz tarafından '2012 yılında kaybettiklerimiz' şeklinde anons edilen bölümde önce Erol Günaydın sonra da Mustafa Kemal Atatürk anıldı.

"ATATÜRK'Ü BÖYLE ŞOVLARA ALET ETMEK DOĞRU DEĞİL"

Ayrıca Atatürk'ün anıldığı kısımda herkesin ayağa kalkmaya ve alkışlamaya zorlanması bazı davetlilerden tepki gördü. "Atatürk'ü böyle şovlara alet etmek doğru değil." sözleri ile tepki gösteren bazı davetliler ayağa kalkmadı.

Erol Günaydın'ın ve Atatürk'ün anılmasından hemen sonra herkes Neşet Ertaş'ın adının söylenmesini bekledi. Ancak beklenen anons yapılmadı. Türk halk müziğine büyük değer katan gerçek bir üstad olan Neşet Ertaş'ın adı gecede anılmadı.

2012'DE BİR TEK EROL GÜNAYDIN MI VEFAT ETTİ?

Sanatçıların geniş katılım gösterdiği gecede bazı davetliler arasında "Neden bir tek Erol Günaydın? Hani Neşet usta? Hani Berkant? Hani Müşfik Kenter? Hani Ekrem Bora? Müziğin ve sanatın konuşulduğu bir gecede nasıl bu isimler anılmaz?" sözleri yankılandı.

Gencebay'ın bu vefasızlığa nasıl bir cevap vereceği merak konusu.

KAYNAK:
ETİKETLER:
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER