ÖNE ÇIKANLAR :
EKONOMİTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 15 Haziran 2014 Pazar 12:05

Ronaldo'nun koleksiyonu Türkiye'den!

Ronaldonun koleksiyonu Türkiyeden!

Portekizli Real Madrid'in yıldız oyuncusu Ronaldo'nun koleksiyonu Çaycuma'da üretiliyor.


Real Madrid'in ve Portekiz milli takımının yıldız oyuncusu Cristiano Ronaldo'nun adıyla oluşturulan iç çamaşırı koleksiyonu “CR7”nin üretimi, Çaycuma ilçesindeki fabrikada yapılarak çok sayıda ülkeye pazarlanıyor.

Çaycuma Organize Sanayi Bölgesi’nde faaliyet gösteren, 7 bin metrekarelik kapalı alana ve aylık 700 bin adet üretim kapasitesine sahip bulunan Selga Tekstil, iç çamaşırı üretiyor.

Cristiano Ronaldo’nun iç giyim koleksiyonunun dünya üretimini ve yurt içi satışını yapan firmanın yönetim kurulu başkanı Aykut Uğurlu, CR7 markalı ürünlerin dünya çapındaki üretiminin yüzde 65’ini kendilerinin gerçekleştirdiğini söyledi.

CR7’nin marka sahibi Danimarkalı firmayla 17 yıldır çeşitli markalar için çalıştıklarını anlatan Uğurlu, Ortadoğu ile Güney ve Kuzey Afrika'ya ihracat yaptıklarını dile getirdi.

Uğurlu, tesislerinde bir yıldır üretim yaptıklarını vurgulayarak, şunları kaydetti:

"Ronaldo, dünyaca ünlü, sosyal medyada milyonlarca takipçisi olan bir futbolcu. Sporcunun popülaritesi ve sürekli hakkında çıkan haberler çok ciddi bir değer oluşturuyor. Danimarkalı firma, markanın Türkiye ve civar ülkelere girmesi için bize teklifte bulunduğunda pazarda tutunacağından kesinlikle emindik."

Ronaldo’nun iç giyim koleksiyonunun ilk etapta Türkiye'de beklenen ilgiyi görmediğini vurgulayan Uğurlu, "Çeşitli satış noktalarına ulaştıktan sonra talep arttı. Beklentilerimize ulaştık. Üretimimiz artarak sürecek" dedi. 

KAYNAK:
AA
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER