ÖNE ÇIKANLAR :
DÜNYATÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 09 Temmuz 2013 Salı 16:54

Takma sakallı baltacılar katliama böyle gidiyor

Takma sakallı baltacılar katliama böyle gidiyor

Halkı kışkırtmak için her türlü yönteme başvuran Mısır Ordusu'nun sivil giyinimli ve takma sakallı baltacılarının görüntüleri ortaya çıktı.


Baltacılar, danslar ve küfürler eşliğinde katliama koştu. Mısır'da Abdullatif Sisi'nin Mursi'yi devirerek başa geçmesiyle birlikte birçok çatışma ve katliamlara şahit olduk. Suriye'de Esed güçlerine bağlı şebbihaların Mısır'daki benzerleri olan baltacılar, sivil halkı yakıp yıkmaya devam ediyor.

Haber 7'den Abdurrahman Koç'un haberine göre; Mısır'da bir televizyon programında ortaya çıkan görüntüler izleyenleri şoke etti. Mısır'da yayın yapan Amcad TV'nin iki sunucusu, araçlarıyla yolda seyrederken karşılarına çıkan motorda ve minibüs içindeki ‘takma' sakallı çetenin katliama giderkenki görüntülerini yayınladı.

‘'Peygamber (s.a.v) sünnetini uygulayan bu gençler neden bu şekilde dans edip Mursi'ye küfürler ediyor'' diyerek sözlerine başlayan sunucu, minibüs ve motorlara doluşmuş olan onlarca sakallı gencin kendilerini şaşkına uğrattığını belirtiyor. 


VİDEO İÇİN TIKLAYINIZ..


Minibüs ve motorda bulunan takma sakallı gençleri cep telefonu kamerasıyla kaydeden otomobil kullanıcısı, Mursi ve İslamcılara küfürler savuran gençlere sakallarının gerçek olup olmadığını soruyor. Sakallarının takma olduğunu söyleyen gençler görüntüleri kaydeden kişilere bir şok daha yaşatıyor.

Güle oynaya katliama giden baltacı çetesinin bu pişkin tavrı sunucunun sinirlenmesine sebep olurken sunucu, böyle bir şeyin neden yapıldığını anlamadığını söyledi.

‘Defol Mursi, Kahrol Mursi' sloganları atan gençlerden biri, takma sakalını minibüsün penceresinden sarkıtarak dans ederek kendilerinden geçmiş olan arkadaşlarına eşlik ediyor.

O sakallar gerçek mi sahte mi ?' sorusuna ‘sahte' yanıtını veren baltacı çetesinin Müslüman kılığına girerek Mursi yandaşlarını katlettikleri belirtiliyor. ‘Bu şekilde sakal bırakmış birinin böyle dans edip Cumhurbaşkanına küfürler savurabileceğini düşünebiliyor musunuz?' diyen sunucu, ‘Bu gençler bir suç işlerse bu işin sorumlusu olarak kim gösterilecek?, tabi ki Müslüman ve İslamcılar yaptı denecek. Bu oyuna gelmeyelim arkadaşlar. Bu kişilere prim vermeyelim'

Görüntülerin sonunda ise baltacı gençlerden biri yüzündeki takma sakalı çıkararak kameraya gösteriyor.
 

KAYNAK:
ETİKETLER:
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER