ÖNE ÇIKANLAR :
YAZARLARTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 20 Kasım 2012 Salı 12:10

Uyuşturucuya geçit yok!

Uyuşturucuya geçit yok!


Sakarya'da uyuşturucuya alıştırdıkları gençlere ve eğlence mekanlarına uyuşturucu temin ettikleri öne sürülen 10 şüpheli gözaltına alındı. Operasyonda binin üzerinde uyuşturucu hap ele geçirildi.

Sakarya Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, gençleri uyuşturucu batağına sürükleyen uyuşturucu satıcılarına büyük darbe vurdu. Sakarya Cumhuriyet Başsavcılığı'nca yürütülen soruşturma kapsamında narkotik ekipleri, ildeki uyuşturucu trafiğini yürüten uyuşturucu satıcılarını takibe aldı.

Yaklaşık 6 ay süren teknik ve fiziki takibin ardından uyuşturucu satıcılarına bugün şafak vakti operasyon düzenlendi. Operasyonda 10 şüpheli gözaltına alındı. Şüphelilerin ev ve iş yerleri ile araçlarında ""narkotik köpeği 'Dak'ın yardımıyla yapılan aramada binin üzerinde uyuşturucu hap, tabanca ve esrar maddesi ele geçirildi. Sağlık kontrolünden geçirilen şüpheliler, sorgulanmak üzere emniyete götürüldü. Gözaltına alınan şüphelilerin, temin ettikleri uyuşturucuların büyük bir bölümünü uyuşturucuya alıştırdıkları üniversite çağındaki gençlere sattıkları ileri sürüldü.

Öte yandan gözaltına alınan şüphelilerle irtibatlı oldukları belirlenen 30'a yakın kişi hakkında da adli işlem yapıldı.

Gözaltındaki şüphelilerin bir çoğunun uyuşturucudan kaydı olduğu öğrenildi.
 

KAYNAK:
CİHAN
ETİKETLER:
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER