ÖNE ÇIKANLAR :
YAZARLARTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 13 Mayıs 2013 Pazartesi 13:52

Okuduk mu?

Okuduk mu?

KAB Platformu olarak hazırlanan kısa film sosyal medyada çok beğenilen videolar arasına girdi.


Kur’an’ın Anlamıyla Buluşmak Platformu, hayat kılavuzumuz Kur’an-ı Kerim’in, muhatabı insanlar tarafından okunması ve anlaşılması noktasında farkındalığın arttırılması gayesiyle “Okuduk mu?” isimli bir kısa film çalışması yaptı.

Daha önce yaptığı “Elham Bu” ve “Kılavuzsuz Olmaz” animasyonlarıyla toplumda kutsal kitabımıza yönelik farkındalığı artırmayı hedefleyen Kur’an’ın Anlamıyla Buluşmak Platformu’nun yeni çalışmasında kütüphanenin kılıfı açılmayan kitabına, Kur’an-ı Kerim’e dikkat çekiliyor.

KAB Platformu kısa adıyla çalışmalar yapan Kur’an’ın Anlamıyla Buluşmak Platformu faaliyetlerini www.kuranimiz.net web sayfası üzerinden de yürütüyor. Web sayfasında platform faaliyet haberleri, Kur’an üzerine yazılmış makale, kitap ve söyleşileri yanında e-eğitim sayfasıyla online eğitimler de yapılmakta. Hatim sisteminde hatimlere katılabildiğiniz gibi kendi oluşturacağınız hatimleri de arkadaş gruplarınızla birlikte yapabilirsiniz. Özellikle Kur’an-ı Kerim’in meal ve orijinali birlikte verilen sayfa çok detaylı bir yazılımla hazırlanmış. Ayetleri sosyal medya ortamında kartlar şeklinde paylaşabilir, benzer  

VİDEOYU İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ...

KAYNAK:
yazete.com
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER