ÖNE ÇIKANLAR :
YAZARLARTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 15 Kasım 2012 Perşembe 15:33

Öğretmenevi kampanyası yapılamıyor

Öğretmenevi kampanyası yapılamıyor


Zonguldak’ın Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık, ilçedeki öğretmenevi binası için gerekli tefrişatın yapılabilmesi amacıyla başlatacaklarını açıkladıkları kampanyanın yapılamayacağını bildirdi.

Posbıyık, düzenlediği basın toplantısında, dün yaptığı açıklama sonrası öğretmenevi yönetiminin kendisini arayarak, ilgili makamlardan izin çıkmadığını bildirdiğini söyledi.

Kampanya için tüm hazırlıkların tamamlandığını, bugün de esnafla birlikte incelemede bulunacaklarını anlatan Posbıyık, “Dünkü basın toplantısının ardından, belediye olarak yardım yapabilmemiz amacıyla meclisi olağan üstü toplayabilmem için resmi yazı gerekiyordu. Milletvekili Ercan Candan’ı arayıp, durumu aktardım. Candan da konuyla ilgileneceğini, müdürlüğü arayıp yazıyı gönderttireceğini söyledi. Ancak dönüş yapmayınca ikinci kez aradım, şaşırdı, yine aynı şeyleri söyledi. Üçüncü kez ise aramadı. Öyle anlaşılıyor ki, bunlar öğretmenevinin yapılmasını istemiyorlar. Kesin konuşmuyorum ama burayı kapatmak istiyorlar. Zira duyduğum kadarıyla borcu olan öğretmenevleri kapatılacakmış. Öğretmenevi için başlatacağımız kampanyayı bu yüzden hayata geçiremeyeceğimiz için çok üzgünüm. Ancak 25 Kasım’da gerçekleştireceğimiz '11. Hamsi Festivali' etkinlikleri kapsamında öğretmenlerimize ayıracağımız yerde balık ikramı programımızı sürdüreceğiz.” şeklinde konuştu. 

KAYNAK:
CİHAN
ETİKETLER:
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER