ÖNE ÇIKANLAR :
YAŞAMTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 17 Kasım 2014 Pazartesi 14:06

Yok böyle sadistlik!

Yok böyle sadistlik!

Niğde’nin Ulukışla İlçesi’nde akılalmaz olay! kimliği belirsiz kişiler bir eşeği iple demiryoluna bağlayıp ölüme terk etti.


Niğde'nin Ulukışla İlçesi'nde kimliği belirsiz kişiler, kime ait olduğu belli olmayan eşeği iple demiryoluna bağlayıp ölüme terk etti. Bir yük treni, eşeğe 3 metre kala güçlükle durabildi.

Olay, Ulukışla İlçesi’nin Osmancık Mevkii’nde meydana geldi. Konya’nın Ereğli İlçesi’nden Çakmak Köyü İstasyonu’na giden 33081 sefer sayılı  yük treninin makinisti 35 yaşındaki Veli Şener, Osmancık Mevkii’ne yaklaştığında raylar üzerinde bir eşek gördü. Korna çalarak uyarmaya çalıştığı eşeğin halen rayların üzerinde durduğunu gören Veli Şener hemen fren yaptı ve hayvana 3 metre kala güçlükle durabildi.

"BUNU YAPANLARDA VİCDAN YOK MU?

Treni durduran makinist, lokomotifinden inip eşeğin yanına gittiğinde, hayvanın ayaklarından iple raya bağlandığını fark etti. Gördüğü manzara karşısında şoke olan Şener, ipleri keserek eşeği serbest bıraktı. Eşeğin ölmesi için raylara bağlandığını ve yapılanın vicdansızlık olduğunu belirten Veli Şener, "Bunu yapan insanlar hayvanın orada parçalanmasından ne zevk alacaklar? Bunu yapanlarda vicdan yok mu? Yazıklar olsun" dedi.

ŞANS ESERİ VAGONLAR YOKTU

Şans eseri lokomotifin arkasında vagonların olmadığını kaydeden Şener, "Lokomotife bağlı vagon ve yükler olsaydı mümkün değil duramazdık, hayvana çarparak parçalardık. İnsanlar, trenleri arabalar gibi değerlendirmesin. Binlerce tonluk trenlerin arabalar gibi hemen durması mümkün değildir" diye konuştu.

Eşeğin kimler tarafından raylara bağlandığı ise araştırılıyor.

KAYNAK:
DHA
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER