ÖNE ÇIKANLAR :
YAŞAMTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 27 Ekim 2014 Pazartesi 15:59

Yalova polisinden uyuşturucu operasyonu

Yalova polisinden uyuşturucu operasyonu

KOM ekipleri, 3 adrese uyuşturucu operasyonu gerçekleştirdi


Yalova Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü (KOM) ekipleri, 3 adrese uyuşturucu operasyonu gerçekleştirdi. Operasyonda çok miktarda uyuşturucu madde ele geçirildi, 5 kişi gözaltına alındı

Yalova polisi il merkezinde ve ilçelerde uyuşturucu madde ticareti ile uyuşturucu kullanımının önlenmesine yönelik çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Yapılan çalışmalar neticesinde bazı şahısların uyuşturucu madde satışı yaptıkları yönündeki istihbaratı değerlendiren Yalova KOM ekipleri, uyuşturucu madde ele geçirilmesi ve şahısların yakalanması amacıyla 3 ayrı adrese operasyon düzenledi. Operasyonlar sonucunda toplam 3 kilo 637 gram kubar esrar maddesi, bin 880 adet ecstasy hap, 1 adet ruhsatsız tabanca ile şarjör ve 33 adet mermi ele geçirildi. Ayrıca cezaevi firarisi olan ve 6136 sayılı kanuna muhalefet suçundan aranan T.K. (35) isimli şahıs yakalandı.

Gözaltına alınan R.S. (23), E.D. (28), E.S. (18), B.B. (45), E.S. (46) isimli şahıslar 'Uyuşturucu madde ticareti yapmak ve 6136 sayılı Kanuna muhalefet' suçundan adli makamlara sevk edildi. Cezaevi firarisi olan T.K. (36) isimli şahıs ise Yalova Cezaevi’ne teslim edildi.







KAYNAK:
CİHAN
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER