ÖNE ÇIKANLAR :
YAŞAMTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 22 Aralık 2014 Pazartesi 23:59

Yakalanan satıcının bahanesi çok bildik!

Yakalanan satıcının bahanesi çok bildik!

Gaziosmanpaşa’da polis ekipleri sahte içki imalatı yapıldığı iddiası üzerine bir depoya baskın düzenledi.


Polis ekiplerinin suçüstü yaptığı olayda imalathane sahibinin, ‘Satmıyoruz içiyoruz, arkadaşlarıma dağıtıyorum’ demesi dikkat çekti.

Yılbaşı öncesi Bağlarbaşı Mahallesi Kavaklıdere Sokak'ta bulunan bir dükkanda kaçak ve sahte içki imal edildiği ihbarını alan Gaziosmanpaşa Asayiş Büro ekipleri, işyeri ve çevresini izlemeye aldı. Günlerce süren takibin sonunda ekipler, akşam saatlerinde imalathaneye baskın düzenledi. Baskın sırasında depoda bulunan imalathane sahibi O. K.'ı suçüstü yaparak yakalayarak gözaltına alındı. İşyerinde yapılan aramalarda aralarında ünlü içki markalarının da bulunduğu yüzlerce koli ve binlerce şişe içki şişesi ele geçirildi. Polis ekipleri, kaçak içkilere el koyarak dükkanda inceleme yaptı. Her şişeden birer numune alan ekipler, içkileri incelenmek üzere kriminale gönderdi. İmalathane sahibi O. K. ise gözaltına alınarak karakola götürüldü. İmalathanenin içinin dışardan görünmemesi için camların siyah filmle kaplatılması dikkat çekti.

"SATMIYORUZ, İÇİYORUZ ARKADAŞLARIMA DAĞITIYORUM"

Gözaltına alınan imalathane sahibinin basın mensuplarına verdiği cevaplar ise dikkat çekti. Basın mensuplarının ‘Neden kaçak içki satıyorsunuz?’ şeklindeki sorularına imalathane sahibi, “Kaçak içki imal etmiyorum Aksaray’dan alıyorum. Onlar bidonla geliyor Bulgaristan’dan. Arkadaşlara veriyorum, kendim içiyorum. Üzgünüm bir daha satmam yani. Kendimde içiyorum arkadaşlara da veriyorum. Tek yapıyorum bu işi.” dedi.

Normal içkinin pahalı olduğunu ve kendisinin de ucuz olduğu için kaçak içki alıp içebileceğini söyleyen bir sokak sakini Sabahattin Balkan ise, “Burada sabahları kollilerle bişeyler getirip götürüyorlardı. Hiçbirşey görmedim sadece sabah erken gelirlerdi. Hiç farkında değildik yazın tuttular. Ben içmiyorum ama kaçak içkiden çok insan öldü akıllanmıyor ki millet. Ucuz ama yerli rakı pahalı. Ben içki içmiş olsam bende kaçak içki alırdım.” diye konuştu.

İMAL ETTİĞİ KAÇAK İÇKİLERİ KAMYONA POLİSLERLE BİRLİKTE TAŞIDI

Suçüstü yakalanan imalathane sahibinin rahat tavırları gözden kaçmadı. Olay yerinde delil toplayan polis ekipleri, içkileri koliler halinde bir kamyona yükleyerek imha etmek üzere emniyete götürdü. Bu sırada polislerin kolileri kamyona yüklemesine imalathane sahibi O. K.'ın da polislere yardım etmesi dikkat çekti.

























KAYNAK:
CİHAN
ETİKETLER:
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER