ÖNE ÇIKANLAR :
YAŞAMTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 29 Ağustos 2013 Perşembe 11:54

Veteranlarda hedef şampiyonluk

Veteranlarda hedef şampiyonluk


Niğde Veteranlar Spor Kulübü sezonu, Afyonkarahisar’da düzenlenecek 30 Ağustos Zafer Turnuvası ile açıyor.

Türkiye’de çok sevilen ve hemen hemen yapılan bütün organizasyonlara davet edilen Niğde veteranlar, oynadığı futbolla ve centilmen davranışlarıyla Türkiye’nin sevgisini kazanmayı başardı. Niğde Veteranlar Spor Kulübü Genel Kaptanı Yavuz Durumel, yoğun bir programın Niğde veteranları beklediğini belirterek, 30 Ağustos Zafer Turnuvasıyla başlayan maratonun 21 Eylül’de Nevşehir turnuvasıyla süreceğini, ardından Antalya turnuvasıyla devam edeceğini söyledi.

Geçen sene Orta Anadolu Masterler Ligi'nde final oynadıklarını hatırlatan Durumel, bu seneki hedeflerinin şampiyonluk olduğunu ifade etti.
Durumel şunları dedi: “Her yıl Antalya’da düzenlediğimiz Atatürk Bahar Turnuvası'nın üçüncüsü bu sene 24- 25- 26- 27 Nisan tarihlerinde Antalya Kremlin Otel'de düzenlenecek. Takım sayısı 32 olarak belirlendi. Altyapıya önem veren yetenekli futbolcular ve sporcular çıkmasına çaba sağlayan veteranlar bu sene de kaldığı yerden devam edecektir. Birçok proje genç sporcularımızı beklemektedir. Amacımız ülke futboluna sporcular vermek, geleceğin futbolcularının Niğde’den çıkmasını sağlamaktır. Yönetimimizde yaptığımız görev dağılımıyla daha iyi hizmet vermek için profesyonel bir kulüp olmayı amaç edindik. Bundan da başarılı olduk. Şimdiden turnuvalara katılacak Niğde veteranlar ailesine büyük takım ile küçük ve genç sporcularımıza başarılar diliyoruz.”

KAYNAK:
CİHAN
ETİKETLER:
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER