ÖNE ÇIKANLAR :
YAŞAMTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 03 Ekim 2014 Cuma 01:21

Ve trafik yoğunluğu başladı !

Ve trafik yoğunluğu başladı !

Bu akşamdan itibaren başlayan bayram tatili, trafiği kilitledi. Ataşehir’de ve FSM girişinde meydana gelen kazalar da eklenince yollar felç oldu.


Kurban Bayramı tatili için bugünden yola çıkanlar, trafiği durma noktasına getirdi. Kurban Bayramı’nı memleketlerinde geçirmek için mesai saatinin bitimiyle birlikte yola çıkan vatandaşlar, İstanbul trafiğinde yoğunluğa neden oldu.

İstanbul’un Ataşehir ilçesi TEM otoyolunda akşam saatlerinde bir kaza meydana geldi. Kaza nedeniyle bir şerit trafiğe kapatılınca trafik kilitlendi. Kaza, trafik sıkışıklığının Bahçeşehir’e kadar uzanmasına yol açtı.

İSTANBUL'DA HER YER AYNI (Tıklayınız)

FSM'nin Avrupa-Anadolu yönünde meydana gelen bir başka kaza ise köprü girişini ve TEM'i kilitledi. Eskihisar’daki feribot iskelesinde de yoğunluk var, uzun kuyruklar oluştu.

Saat 16.00 sularında Küçükçekmece ve Bostancı civarında meydana gelen kazalar da E-5'te yoğunluğa neden olmuştu.

YOGUNLUK GECEDE SÜRÜYOR

Kurban Bayramı tatili dolaysıyla yola çıkanların, TEM Otoyolu Kocaeli kesiminde oluşturduğu yoğunluk gece de devam etti. Trafik ekipleri, herhangi olası kazalara karşı güzergahta önlemlerini artırdı.

Kurban Bayramı'nı İstanbul dışında geçirmek isteyenlerin oluşturduğu trafik, TEM Otoyolu Kocaeli kesiminde yoğunluğa sebep oldu. Tatilcilerin öğle saatlerinden itibaren yola çıkmasıyla oluşmaya başlayan trafik yoğunluğu, gecenin ilerleyen saatlerinde de artarak devam etti. Kocaeli'den İstanbul istikametine doğru ise herhangi bir yoğunluğun olmadığı gözlendi.

KAYNAK:
İHA
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER