ÖNE ÇIKANLAR :
YAŞAMTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 17 Eylül 2014 Çarşamba 15:38

Vatandaşın "jaws" merakı bitmiyor

Vatandaşın "jaws" merakı bitmiyor

700 kilogram ağırlığındaki dev köpek balığı Bursa’da sergilendi.


Çanakkale’de yakalanan 3.63 metre uzunluğunda ve 700 kilogram ağırlığındaki dev köpek balığı Bursa’da sergilendi. Köpek balığını gören vatandaşlar gözlerine inanamazken, dev jawsla fotoğraf çektirmeyi de ihmal etmedi.

Çanakkale açıklarında balıkçıların ağlarına takılan de köpek balığı, merkez Osmangazi ilçesi Tuzpazarı’ndaki bir balıkçı marketinde teşhir edildi. 3.63 metre uzunluğunda ve 700 kilogram ağırlığındaki dev jawsı gören vatandaşlar gözlerine inanamadı. Köpek balığı ile hatıra fotoğrafı çektiren vatandaşlar, Rıfkı adı verilen jawsı sevmeyi de ihmal etmedi.

Balığın Çanakkale’de yakalandığını ifade eden işletme sahibi Hayri Küçükler, “Çanakkale’de yakalandı. Satın alıp haldeki yazıhanemize getirdik. Daha sonra balığı teşhir için pazara çıkardık. Milletin ilgisini çekiyor, biz de bu durumdan memnunuz. Talep doğrultusunda vatandaşlara satmayı düşünüyoruz. Bunun şişi ve ızgarası iyi olur. Çanakkale açıklarında büyük gırgırla yakalandı. İyice temizleyip kilosunu 15.-20 liradan satacağız” diye konuştu.











KAYNAK:
İHA
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER