ÖNE ÇIKANLAR :
YAŞAMTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 20 Kasım 2014 Perşembe 18:37

Uzman çavuşa saldırı

Uzman çavuşa saldırı

Genelkurmay Başkanlığı, Şırnak’ta bir uzman çavuşa ait özel aracın yolu yüzü maskeli kişiler tarafından kesilerek, taş ve molotofkokteyli ile saldırıda bulunulduğunu bildirdi.


Genelkurmay Başkanlığı internet sitesinin "Önemli yurtiçi olaylar" bölümünde yer alan bilgilere göre, dün saat 18.15’te Şırnak merkezinde yüzleri maskeli 4-5 kişilik bir grup tarafından, il merkezi Cizre Caddesi üzerinde bir uzman çavuşa ait özel aracın yolu, araçta ailesi ve çocukları bulunduğu halde kesilerek, taş ve molotof kokteyli ile saldırıda bulunuldu. Olayda, araca atılan molotof kokteyli yanmadığı ancak atılan taşların isabet etmesi sonucu maddi hasar meydana geldiği kaydedildi.

SINIRDA EYP BULUNDU

Hatay’ın Yayladağı ilçesinde meydana gelen başka bir olayda ise Kara Kuvvetleri 2’nci Hudut Alay Komutanlığı sorumluluk sahasında, bölgede ıslah ve tesviye çalışması yapan Orman İşletme Şefliğine ait dozer operatörü tarafından, saat 20.05’te, hududun Türkiye tarafında, bir el yapımı patlayıcı (EYP) bulundu. İki ayrı olaya ilişkin adli tahkikat başlatıldığı belirtildi.
 

KAYNAK:
İHA
ETİKETLER:
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER