ÖNE ÇIKANLAR :
YAŞAMTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 03 Nisan 2013 Çarşamba 08:39

Uzay'a gidecek ilk Türk

Uzaya gidecek ilk Türk

Türkiye'den uzaya gidecek Ercan Kaygısız yanına alacaklarını duyunca çok şaşıracaksınız.


'UFO Beni Uzaya Götür' kampanyası ile Türkiye'den uzaya gidecek ilk Türk İzmir'den 41 yaşındaki evli ve iki çocuk babası Ercan Kaygısız uzaya gitmeye hazırlanıyor.

Kampanyaya katılanlar arasında talihliyi belirlemek için yapılan çekilişte, İzmir'den katılan Ercan Kaygısız uzaya gidecek ilk Türk olarak belirlendi. Balçova'da bir restoranda çalışan Kaygısız, UFO Isıtıcıları'nın uzay macerasının ilk talihlisi oldu.

YANINA 3 ŞEY ALACAK!

Kaygısız, "UFO Beni Uzaya Götür' çekilişi için iki gün önce telefonuma mesaj geldi ve çekişilin gerçekleştireceklerini belirtmişlerdi. Dün ise 14.10 itibariyle UFO yetkilileri aradı ve ilk çekilişin talihlisinin ben olduğumu söyledi. Çok şaşırdım, hatta Burcu Esmersoy ve Pascal Nouma ile konuştum. Pascal Nouma'ya espri yaparak, 'Pascal beni uzaya götür' bile dedim" diye konuştu. Kaygısız, "Eşim önce 1 Nisan zannetti ve inanmadı, sonra olayın ciddiyetinin farkına vardığı zaman tepkisi ise 'Gerçekten gidecek misin, bizi bırakacak mısın?' oldu. Bende de detaylı bilgi yok ama içimde heyecan ve merak var. Eğer gidersem yanıma Müslüman Türk olarak Kur'an-ı Kerim, Türk bayrağı ve seccade alacağım" dedi.

Uzaya gitmeye hak kazanan Ercan Kaygısız öncelikle özel bir hazırlık programına katılacak.

KAYNAK:
CİHAN
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER