ÖNE ÇIKANLAR :
YAŞAMTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 24 Mart 2017 Cuma 18:03

Üsküdar'daki zehirlenme iddiası

Üsküdardaki zehirlenme iddiası

Üsküdar'da ızgara yaparken ete baharat yerine uyuşturucu madde karıştırılması iddiasına ilişkin ev sahibi Aysel K. hakkında, "taksirle ölüme ve yaralanmaya neden olma" suçundan şüpheli sıfatıyla soruşturma yürütüldüğü öğrenildi


Üsküdar'da ızgara yaparken ete baharat yerine uyuşturucu madde karıştırılması iddiasıyla ilgili ev sahibi Aysel K. hakkında, "taksirle ölüme ve yaralanmaya neden olma" suçundan şüpheli sıfatıyla soruşturma yürütüldüğü belirtildi.

Alınan bilgiye göre, Aysel K'nın evinin bahçesinde bir poşette bulduğu maddeyi kekik sanarak misafirlerine hazırladığı ızgaralık ete karıştırması sonucu, eti yiyen 10 kişinin zehirlenmesi, bir kişinin de hayatını kaybetmesi olayına ilişkin soruşturma sürüyor.

Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen soruşturma kapsamında, ev sahibi Aysel K. hakkında, "taksirle ölüme ve yaralanmaya neden olma" suçundan şüpheli sıfatıyla soruşturma yürütüldüğü öğrenildi.

Öte yandan, soruşturma dosyasına giren Polis Kriminal Raporunda zehirlenmeye neden olan maddenin sentetik uyuşturucu olarak tespit edildiği belirtildi.

Aysel K.'nın polis merkezinde şikayetçi-şüpheli sıfatıyla verdiği ifadede ise bahçesinde poşet içinde bulduğu maddeyi kekik zannettiğini, bu maddenin de olay günü ızgaralık etlerde kullandığını, maddeyi bahçesine bırakan kişi veya kişilerden şikayetçi olduğunu söylediği kaydedildi.

KAYNAK:
AA
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER