ÖNE ÇIKANLAR :
YAŞAMTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 29 Kasım 2014 Cumartesi 13:35

Topladıkları parayı Afrika’ya gönderdi

Topladıkları parayı Afrikaya gönderdi

Topladıkları parayı Afrika’ya göz ameliyatı olmayı bekleyenlere gönderdi


Özel Kızılırmak İlk ve Orta Okulu öğrencileri, kendi aralarında biriktirdikleri paraları Afrika’da göz ameliyatı olmayı bekleyen insanlara gönderdi. Biriken paralarla yaklaşık 12 insanın katarak ameliyatı olacağı söylendi.

Biriktirdikleri paraları Kimse Yok Mu, Derneğine gönüllülerine veren, Özel Kızılırmak İlk ve Orta Okulu Müdür Yardımcısı Alaattin Özkan, çocukların kendileri istedikleri için bu faaliyetti yaptıklarını söyledi.

Çocukların 24 Kasım Öğretmenler Günü yanlarına geldiğini açıklayan Özkan, “Çocuklar bizlere, “Televizyonlarda izledik ve katarak ameliyatı olmadığından dolayı Afrika’da mağdur insanların olduğunu gördük. Bu sene sizlere çiçek yada hediye yerine, Afrika’da mağdur olan insanlara yardım etmeyi düşünüyoruz.” diye konuştular. Bu olay bizi ve öğretmenlerimizi mutlu etti.” dedi.

Biriken paraları kendilerine getirildiğini açıklayan Kimse Yok Mu gönüllüsü Şaban Durukal da “Bu yardımlarla, onlarca insan artık görmeye başlayacak. Bu hem öğrenciler hem de öğretmenler açısından büyük bir fedakarlık. Her iki tarafa da teşekkür etmek istiyorum. Bu verilen paralarla insanlar, dünyayı daha net görecekler.” diye konuştu.
 

KAYNAK:
CİHAN
ETİKETLER:
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER