ÖNE ÇIKANLAR :
YAŞAMTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 16 Aralık 2014 Salı 22:16

Tekstil fabrikasında yangın çıktı

Tekstil fabrikasında yangın çıktı

Bingöl'de sanayi sitesinde çıkan yangın, tekstil fabrikasını yok etti.


Yangına müdahalede yetersiz kalan Bingöl itfaiye ekiplerine Solhan ve Genç ilçeleri, Bingöl Üniversitesi, Orman İşletme Müdürlüğü, 49. Motorlu Piyade Tugayı ve Havalimanına ait itfaiye ekipleri yanı sıra Emniyet Müdürlüğüne bağlı TOMA'lar da destek verdi.

Küçük Sanayi Sitesi'nde bulunan Binler Tekstil fabrikasının çatı katında henüz belirlenemeyen bir nedenden dolayı yangın çıktı. Yangın çıktığı esnada 30 personelin içeride olduğu ve çevre esnafların yardımı ile dışarı çıkarıldıkları öğrenildi. Sağlık durumu iyi olan personellerden sadece 4 kişinin hastaneye kaldırıldığı, onların da sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi.

Bingöl Belediyesi, 3 itfaiye ekibi ile yangına müdahale etmekte yetersiz kaldı. Solhan ve Genç ilçeleri, Bingöl Üniversitesi, Orman İşletme Müdürlüğü, 49. Motorlu Piyade Tugayı ve Havalimanına ait itfaiye ekipleri yanı sıra Emniyet Müdürlüğüne bağlı TOMA'lar da yangının söndürülmesine destek verdi. Saat 18.00 civarında başlayan yangın, yaklaşık 2 saat geçmesine rağmen hala kontrol altına alınamadı.







KAYNAK:
CİHAN
ETİKETLER:
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER