ÖNE ÇIKANLAR :
YAŞAMTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 29 Ağustos 2013 Perşembe 13:06

TCG Fatih (F-242) gemi komutanları Büyükşehir Belediyesi'nde

TCG Fatih (F-242) gemi komutanları Büyükşehir Belediyesinde


30 Ağustos Zafer Bayramı ve Türk Silahlı Kuvvetleri Günü'nün 91. yıldönümü kutlamaları çerçevesinde Samsun Liman'ında bulunan Deniz Kuvvetleri Komutanlığı'na bağlı TCG Fatih (F-242) gemisinin komutanları Samsun Büyükşehir Belediyesini ziyaret etti.
TCG Fatih (F-242) Gemi Komutanı Dnz. Kur. Yarbay İbrahim Kurtuluş Sevinç ve Başçarkçı Dnz. Binbaşı Ozan Külahçı’yı Samsun Büyükşehir Belediyesi Meclis Başkan Vekili Turan Çakır ağırladı.
Ziyaret sırasında konuşan Gemi komutanı Dnz. Kur. Yarbay İbrahim Kurtuluş Sevinç, 30 Ağustos Zafer Bayramı ve Türk Silahlı Kuvvetleri Günü kutlamaları için geldikleri Samsun’da bulunmaktan mutluluk duyduklarını söyleyerek, “Samsun çok güzel ve modern bir kent haline gelmiş. Fırsat buldukça gezip görmekten zevk alıyoruz. Bizi ağırladığınız için de teşekkür ediyoruz.” diye konuştu.
Samsun Büyükşehir Belediyesi Meclis Başkan Vekili Turan Çakır da komutanları Samsun’da ve Büyükşehir Belediyesi'nde konuk etmekten memnuniyet duyduklarını ifade ederek, “Samsun Büyükşehir Belediye Başkanımız önceden belirlenmiş bir programı nedeniyle burada olamadı ancak selam ve saygılarını gönderdi. Ben de kendisi ve şehrim adına sizlere bir kez daha 'hoşgeldiniz' demek istiyorum. Deniz Kuvvetleri mensuplarını aramızda görmek bizi her zaman sevindirmiş ve mutlu etmiştir.” dedi.
Konuşmaların ardından TCG Fatih (F-242) komutanı tarafından Çakır’a TCG Fatih gemisini simgeleyen bir şilt takdim edilirken Çakır da ziyaretin anısı olarak Komutan Sevinç’e Bandırma Gemisi’nin bir maketini hediye etti.





KAYNAK:
CİHAN
ETİKETLER:
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER