ÖNE ÇIKANLAR :
YAŞAMTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 23 Nisan 2014 Çarşamba 16:47

Suç makinesi 5. olayından sonra tutuklandı

Suç makinesi 5. olayından sonra tutuklandı


Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde çıkardığı olaylar sonrası yaklaşık 2 ay cezaevinde kalan uyuşturucu bağımlısı Mustafa Arı, mahkeme tarafından serbest bırakılmasının ardından bir gence saldırdığı iddiası ile çıkarıldığı mahkemece yeniden tutuklanarak cezaevine gönderildi. Arı, daha önce de benzer şekilde 4 olaya karışmıştı.

Ereğli’de 17 Ocak'ta aldığı uyuşturucunun etkisi ilk olarak Yalı Caddesi’nde bir lise öğrencisine, ardından Kız Melek Lisesi’nde bir kız öğrenciye saldıran Mustafa Arı, polisten kaçarak girdiği markette polislere satır, bıçak ve şarküteri ürünlerini fırlatmış, yakalandıktan sonra çıkarıldığı mahkeme tarafından serbest bırakılmıştı. Bu olayların hemen 2 gün sonrasında baba ile oğlu bıçakla saldırdığı iddiası ile gözaltına alınmış ve ikinci kez çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderilmişti. 2 ay yattığı cezaevinden çıkan Mustafa Arı, son bir haftada 4 kez aynı benzer saldırıları gerçekleştirmiş, gözaltına alınmasına rağmen serbest bırakılmıştı. Ereğli’nin korkulu rüyası haline gelen genç, son olarak sigara isteyen gencin kendisine sigara vermemesine sinirlenerek, genci polis karakoluna kadar kovaladı. Polislerin kurtardığı genç karakola alınırken, Mustafa Arı bir kez daha gözaltına alındı.

Mustafa Arı, zorla sigara istediği ve tehdit ettiği gencin şikâyetçi olmasının ardından tutuklanma talebi ile mahkemeye sevk edildi. Mahkeme, Mustafa Arı’nın daha önce işlediği suçları da göz önüne alarak yeniden tutukladı. Arı cezaevine gönderildi.




KAYNAK:
CİHAN
ETİKETLER:
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER