ÖNE ÇIKANLAR :
YAŞAMTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 07 Ekim 2013 Pazartesi 18:48

Soyguncu neye uğradığını şaşırdı

Soyguncu neye uğradığını şaşırdı

Adana'da kuyumcu soymak isteyen bir kişi, silah doğrultuğu tezgahtar kadının sıktığı biber gazı ile neye uğradığını şaşırdı.


O sırada işyerinin arkasında olan kuyumcu, duyduğu sesler üzerine silahını çekip gaspçıyı kovaladı. Kapişonlu, yüzü maskeli gaspçı kaçmayı başardı.

Olay, merkez Yüreğir ilçesi Kozanyolu'nda yaşandı. Mehmet Şeker'e ait Yıldırım Kuyumculuk'a gelen silahlı bir kişi, tezgahta duran Ayşe Yıldırım'a silah doğrultup altınları istedi. Genç kadın, bu sırada yanında bulunan biber gazını çıkarıp gaspçının yüzüne sıktı. Neye uğradığını şaşıran gaspçı, üzerine silah doğrultup gelen işyerinin arka tarafındaki kuyumcuyu görünce kaçtı. Kuyumcu Mehmet Şeker, gaspçının arkasından 6 kez havaya ateş etti. Gaspçı, ara sokaklara kaçarak izini kaybettirdi.

Kuyumcu Mehmet Şeker, baldızı Ayşe Yıldırım'ın gaspçının yüzüne biber gazı sıktığını, kendisinin de sesi duyunca vitrine yöneldiğini, 5 saniye süren olaydan sonra soygun teşebbüsünde bulunan kişinin kaçtığını bildirdi.

Polis ekipleri kaçan şahsı yakalamak için çalışma başlattı. Polis helikopteri de havadan saldırganın kaçış istikametini belirlemeye çalıştı. Ekipler, güvenlik kamerası görüntülerinden saldırganın kimliğini belirlemeye çalışıyor.

KAYNAK:
CİHAN
ETİKETLER:
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER