ÖNE ÇIKANLAR :
YAŞAMTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 03 Nisan 2013 Çarşamba 16:22

Sölöz'de içme suyu hatları yenilendi

Sölözde içme suyu hatları yenilendi


Bursa Orhangazi’ye bağlı Sölöz beldesinde 1 yıldan fazla bir süredir devam eden alt yapı çalışmalarında sona gelindi. İçme suyu hatlarının da yenilendiği beldede, normal şartlarda hane başına düşen ev bağlantı gideri olan 260 TL’lik bedel de BUSKİ tarafından karşılanacak.

        Orhangazi’ye bağlı Sölöz beldesinde 1 yılı aşkın bir süredir devam eden içme suyu ve kanalizasyon çalışmaları tamamlandı. Sölöz Belediye Başkanı Ahmet Peker, konu ile ilgili yaptığı açıklamada, göreve geldikleri günden itibaren çalışmalarını kalıcı hizmetler vermek üzere gerçekleştirdiklerini belirtti.

        Özellikle içme suyu ve kanalizasyon hattında yaşanan geçmişe dönük problemleri çözmeyi hedeflediklerini kaydeden Peker, şunları kaydetti: "Halkımızın karışan kanalizasyon içme suyu hattından ve asbestli borulardan su içilmesini önleyerek sağlıklı ve yaşanılabilir Sölöz hedefledik. Kazı sırasında vatandaşında yıpranmış ve pas içinde olan boruları görmesi yapılan işin ne kadar gerekli ve yerinde bir çalışma olduğunu göstermekte, her abonenin saatine kadar değişmeyen tek bir boru bile kalmadı. Bu anlamda çalışmalar sırasında bizlere sabır ve desteklerini esirgemeyen vatandaşlarımıza ayrıca teşekkür ederim. Şimdi sırada üst yapı çalışmaları var."

KAYNAK:
CİHAN
ETİKETLER:
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER