ÖNE ÇIKANLAR :
YAŞAMTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 27 Eylül 2013 Cuma 01:13

Şansal'ın bu iddiası ortalığı karıştıracak

Şansalın bu iddiası ortalığı karıştıracak

Barbaros Şansal'dan bomba iddia! Palalı saldırgan olayını CHP mi planladı?


Palalı saldırgan olayına dair önemli bir gelişme yaşandı. Modacı Barbaros Şansal, Gezi meselesi ile birlikte Türkiye'nin gündemine gelen palalı saldırgan işini CHP İstanbul yönetiminden birilerinin daha önce bildiğini ifade etti.

Türkiye'de palalı saldırgan işi çok tartışıldı bunun kim tarafından organize edildiği, olayın bireysel bir eylem mi olduğu çok masaya yatırıldı. Palalı saldırganın yargı tarafından serbest bırakılması da bu tartışmaları daha da alevlendirdi.

Timeturk'ün elde ettiği videoda ulusalcı Modacı Barbaros Şansal, çoğunluğu CHP'lilerin oluşturduğu bir platformda Palalı saldırgan olayını CHP'nin planladığını ve suçu AK Parti'nin üzerine atmak istediğini öne sürdü. Bu konuşma sırasında izleyiciler, "Bu burada söylenir mi?" şeklinde tepkiler gösterdi.

AKP'NİN ÜZERİNE ATACAKLARINI SÖYLEDİ

Şansal, "İsmini vermeyeceğim. Gerekirse de veririm. Ancak hukuki bir platformda veririm. Yine bir gece Taksim'deki bir kafede CHP İl Başkanlığı danışmanlarından bir tanesi bana Talimhane'den çok yakında palalı birinin çıkacağını, konuştuklarını bunu AKP'nin üzerine atacaklarını söyledi. Yalnız değildim. Yanımda Gürsel Tekin vardı. Başka şahitlerim de vardı" diye konuştu.

Şansal'ın bu sözlerinin ardından alanda bulunanlar "keşke bunu burada söylemeseydin" yorumunda bulunuyor.  

Ünlü modacının bu iddiasının ardından konu sosyal medyada da konuşuldu...

KAYNAK:
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER