ÖNE ÇIKANLAR :
YAŞAMTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 04 Kasım 2014 Salı 16:41

Samsun Valisi AFAD’ı denetledi

Samsun Valisi AFADı denetledi

Samsun Valisi İbrahim Şahin, Samsun İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü'nde incelemelerde bulunarak çalışmalar hakkında bilgi aldı.


İncelemelerde bulunmak AFAD’a gelişinde Vali Şahin, İl Afet ve Acil Durum Müdürü Erkan Koparmal, şube müdürleri ve çalışanlar tarafından çiçekle karşılandı. Karşılama töreninin ardından İl Afet ve Acil Durum Müdürü Erkan Koparmal tarafından Samsun Valisi İbrahim Şahin’e çalışmalarla ilgili kısa bir sunum yaptı. Sunumun ardından İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü Afet ve Acil Durum Yönetim Merkezi önünde uçan mikro helikopteri gören Samsun Valisi İbrahim Şahin, helikopter hakkında yetkililerden bilgi aldı.

    Daha sonra İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü Afet ve Acil Durum Yönetim Merkezi 19 Mayıs Salonuna geçen Vali Şahin’e Şube Müdürü Levent Uçarlı tarafından, İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü’nün yapmış olduğu çalışmalar ve projeler hakkında brifing verildi.

    Brifingin ardından İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü’nde incelemelerde bulunan Vali Şahin’e bir afet anında kullanılan araç ve gereçlerle ve yapılan çalışmalarla ilgili bilgi verildi. İncelemelerin ardından Samsun Vali Şahin, Emniyet Genel Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Daire Başkanlığı bünyesindeki Köpek Eğitim Merkezi Şube Müdürlüğü’nce eğitilen canlı insan arama köpeklerinin temel itaat, ileri itaat ve çeviklik parkurlarında yaptıkları gösteriyi izledi.




KAYNAK:
CİHAN
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER