ÖNE ÇIKANLAR :
YAŞAMTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 03 Aralık 2014 Çarşamba 13:11

Sağlık, kozmetik ve medikal fuarı açıldı

Sağlık, kozmetik ve medikal fuarı açıldı

Sağlık, medikal ve kozmetik fuarının ilki Erzurum Atatürk Üniversitesi Sürekli Eğitim ve Araştırma Merkezi'nde törenle açıldı.




Sağlık, kozmetik ve medikal firmaları Erzurum’da buluştu. Ufuk Organizasyon tarafından düzenlenen fuara Erzurum ve bölge illerinde 50 firma katıldı. Firmalar ürün ve hizmetlerini açtıkları stantlarda tanıttı. Fuarın açılışı Aziziye Belediye Başkan Yardımcısı Halil Özcan, Şifa Hastahanesi Başhekimi Op. Dr. Sabahattin Dalga ve protokol tarafından gerçekleştirildi. 3- 4 Aralık tarihlerinde açık bulunacak olan fuarı 5 bin kişinin ziyaret etmesi bekleniyor.

Ufuk Reklamcılık ve Fuarcılık Müdürü Ebubekir Aksu, Erzurum’da bölgenin ilk sağlık, kozmetik ve medikal fuarını açtıklarını söyledi. Aksu, ilkini gerçekleştirdikleri fuara katılımcı firma sayısının yüksek olmasının sevindirici olduğunu ifade etti. Aksu, önümüzdeki yıllarda fuara komşu ülkelerden de kozmetik, medikal ve sağlık firmalarının katılacağını dile getirerek, ”Bölgemizin ilk sağlık- medikal ve kozmetik fuarını açtık. 50 firma fuarda stant açtı. Amacımız sektörler arası ekonomik iletişimi sağlamak ve firma tanınırlığını yükseltmekti. 2 gün boyunca fuarımızı 5 bin kişinin ziyaret etmesini bekliyoruz.” dedi.

Aksu, gelecek yıl düğün sezonunda mobilya, beyaz eşya ve ev tekstili fuarı düzenleyeceklerini de sözlerine ekleyerek, ”Bölge insanına ve iş adamlarına yönelik düzenleyeceğiz fuarlar ile bölge, ülke ve şehir ekonomisine katma değer sağlamaya devam edeceğiz. Gelecek düğün sezonunda geniş katılımlı mobilya, ev tekstili ve beyaz eşya fuarı düzenleyeceğiz. Bunun için çok sayıda firma ile görüşmelerimiz devem etmekte.” diye konuştu.




KAYNAK:
CİHAN
ETİKETLER:
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER