ÖNE ÇIKANLAR :
YAŞAMTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 10 Mayıs 2014 Cumartesi 10:28

Raylara yatarak intihar etti

Raylara yatarak intihar etti

İzmir'in Karabağlar İlçesi'nde, 18 yaşındaki Alihan D., İZBAN banliyö tren raylarına yatarak intihar etti.


Trenin çarptığı genç feci şekilde can verirken, Alihan D.'nin sosyal paylaşım sitesinde "Garson bey menüde ne var -Hayat var efendim +al senin olsun bu hayat ben yokum...alihan" yazdığı görüldü. 

Olay, bugün saat 01.00 sıralarında İZBAN İnkılap durağı yakınlarında meydana geldi. Cumaovası - Aliağa seferini yapan İZBAN treninin makinisti Yaşar Güllü (58), İnkılap durağını geçtikten yaklaşık 500 metre sonra raylarda yatan bir kişiyi gördü. Makinistin fren yapmasına rağmen raylarda yatan kişi trenin altında kaldı. Makinistin durumu bildirmesi üzerine, sağlık ve polis ekipleri, olay yerine geldi. Sağlık ekiplerinin yaptığı incelemede trenin altında kalan kişinin feci şekilde hayatını kaybettiğini belirledi. Polis ekiplerinin yaptığı incelemede hayatını kaybeden kişinin 18 yaşındaki Alihan D. olduğunu belirledi. Alihan D.'nin ayakkabısı ve ceketi İZBAN treninden yaklaşık 50 metre geri bulundu. Yapılan incelemenin ardından Alihan D.'nin cesedi İzmir Adli Tıp Morgu'na kaldırıldı. Alihan D.'nin yaklaşık bir gün önce sosyal paylaşım sitesinde "Garson bey menüde ne var -Hayat var efendim +al senin olsun bu hayat ben yokum...alihan" yazdığı görüldü.

Olayın ardından gerekli önlemleri alan İZBAN yetkileri trendeki yolcuları, başka bir trenle tahliye etti. İfadesi alınmak üzere polis merkezine götürülen makinist Yaşar Güllü ‘nün, raylarda yatan bir kişi gördüğü ve fren yaptığını söylediği öğrenildi.
Olayla ilgili soruşturma başlattı.

KAYNAK:
DHA
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER