ÖNE ÇIKANLAR :
YAŞAMTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 09 Nisan 2014 Çarşamba 14:42

Polis memurunun başına öyle bir şey geldi ki...

Polis memurunun başına öyle bir şey geldi ki...

Aydın’da düşerek ayağını kıran ve biten 45 günlük raporunun üzerinden 3 gün geçmesine rağmen görevine başlamayan polis memuru 54 yaşındaki Rasim S., evinde açlıktan ölmek üzereyken bulundu.


Ortaklar Polis Merkezi’nde görevli polis memuru 54 yaşındaki Rasim S., bir süre önce düşerek sol ayağını kırdı. Aydın Devlet Hastanesi’nde ameliyat olan polis memuru Rasim S.’ye 45 gün rapor verildi. Bekar olan ve yalnız yaşayan Rasim S., arkadaşlarının yardımıyla Batı Gazi Bulvarı 26/9 numaradaki evinde istirahate çekildi.

İstirahat sonrası biten raporunun üzerinden geçen üç güne rağmen görevine dönmeyen Rasim S.’nin meslektaşları, kendisine telefonla da ulaşamayınca geçen 29 Mart Cumartesi günü evine gitti.

TELEFONUN ŞARJI BİTMİŞ

Kapısı kırılarak girilen evde battaniye sarılı halde bulunan Rasim S.’yi kontrol eden meslektaşları yaşadığını fark etti. Çağrılan acil yardım ekipleri Rasim S.’yi ambulansla Aydın Devlet Hastanesi’ne kaldırdı. Açlıktan ölmek üzere olduğu belirlenen Rasim S.’nin ameliyatın ardından gerekli pansumanı yaptıramadığı için sol ayağındaki etlerin çürümeye başladığı ortaya çıktı. Kangren olmak üzereyken müdahale edilen Rasim S.’nin ayağı kesilmekten kurtarıldı. Hastanedeki tedavisinin ardından kente gelen yakınları Rasim S.’yi, memleketi Samsun’a götürdü.

Hiç evlenmediği öğrenilen Rasim S.’nin telefonunun şarjının bittiği ve kimseyi arayamadığı belirtildi. Samsun’da tedavisi sürecek olan Rasim S.’nin emeklilik dilekçesini imzaladığı öğrenildi.

ARKADAŞI ANLATTI

Rasim S'nin Aydın Ortaklar’da uzun yıllar görev yaptığı arkadaşlarından ismini vermek istemeyen bir memur şu bilgileri verdi: “Çok uzun süre birlikte çalıştık. Burada çalıştı. Kısa bir süre önce Aydın Germencik’e tayin oldu. Yalnız yaşıyordu. Orada kayıp düşmüş. Üç ay rapor almış. Çok iyi bir arkadaştı ancak kimi kimsesi yoktu, evlenmemişti ve biraz içine kapanıktı. Kimseye bir rahatsızlık vermek istemezdi. İnsan bir haber verir diye ben de şaşırdım duyunca.

KAYNAK:
DHA
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER