ÖNE ÇIKANLAR :
GÜNDEMTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 03 Kasım 2014 Pazartesi 16:26

Polis her yerde onu arıyor

Polis her yerde onu arıyor

Saldırgan motosiklet ile pembe şemsiyeyi bırakıp yaya olarak kaçtı.



Adana'da 20 yaşındaki Faruk Ö., tanınmamak için kara çarşaf giyim pembe şemsiye ile yaklaştığı 23 yaşındaki Mazlum Karadağoğlu'na kurşun yağdırdı. Saldırıda Karadağoğlu ile seken kurşunların isabet ettiği Suriyeli 34 yaşındaki Mustafa Buzi yaralandı.

Olay merkez Yüreğir İlçesi'nin Şehit Erkut Akbay Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, kara çarşaflı ve pembe şemsiyeli bir kişi, motosikletten inip, Sarıçam Deresi yanında oturan Mazlum Karadağoğlu'na tabanca ile ateş etti. Saldırıda Karadağoğlu ile seken kurşunların isabet ettiği yoldan geçen Suriyeli Mustafa Buzi yaralandı. Vücuduna 5 kurşun isabet eden Karadağoğlu otomobille götürüldüğü Başkent Üniversitesi Hastanesi'nde, kolundan yaralanan Buzi ise Numune Hastanesi'nde tedaviye alındı.

Dadaloğlu Bulvarı'na girip kaçmaya çalışan saldırgan, yağmur nedeniyle kayganlaşan yolda, dengesini kaybedip düştü. Üzerindeki kara çarşafı çıkartıp yola atan saldırgan motosiklet ile pembe şemsiyeyi bırakıp yaya olarak kaçtı. Görgü tanıkları kaçan şüphelinin Faruk Ö. olduğunu bildirdi.

Olayın uyuşturucu anlaşmazlığı yüzünden çıktığı ileri sürülürken Faruk Ö.'nün yakalanması için çalışma başlatıldı.
 




KAYNAK:
DHA
ETİKETLER:
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER