ÖNE ÇIKANLAR :
YAŞAMTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 29 Aralık 2014 Pazartesi 19:48

Polatlı’da Atatürk Kır Koşusu düzenlendi

Polatlıda Atatürk Kır Koşusu düzenlendi

Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Ankara’ya gelişinin 95’inci yıl dönümü nedeniyle Polatlı’da ‘Atatürk Kır Koşusu’ düzenlendi.




Minikler, Yıldızlar ve Gençler (Kız-Erkek) olmak üzere üç kategoride yapılan kros yarışmasına 214 sporcu katıldı. Üçpınar mevkiinden başlayan beş kilometrelik koşu parkuru Kaymakamlık önünde sona erdi. Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Ruhi İyileşen, 214 sporcunun kros yarışmasına katıldığını söyledi. İyileşen, katılımdan memnun olduklarını ilerleyen yıllarda daha artması beklediklerini temenni etti. Yarışma sonunda dereceye giren öğrencilere kupa ve madalyalarını Kaymakam Mahmut Nedim Tuncer, Belediye Başkanı Mürsel Yıldızkaya takdim etti. Ayrıca öğrencilere, spor ayakkabısı ve eşofman da hediye edildi. Kros yarışmasında derece giren öğrencilerin isimleri ise şöyle; Küçük Erkek, Genç Osman İlk ve Orta Okulu'ndan Alperen Soytürk birinci, Genç Osman İlk ve Orta Okulu'ndan Yasin Akgül ikinci, Bedriye Naci Mıhçıoğlu İlk ve Ortaokulu'ndan Enes Aydoğan üçüncü oldu.
Küçük Kızlar, Bedriye Naci Mıhçıoğlu ilk ve ortaokulundan Töre Gündoğan birinci, Genç Osman İlk ve Ortaokulundan İrem Gül Berik ikinci, İMKB İlk ve Ortaokulundan Tuğba Doğan üçüncü oldu.

Genç Erkeklerde Endüstri Meslek Lisesi öğrencilerinden Seyfullah Çelik birinci, Oğuzhan Sönmez ikinci, Muhammed Günyüzlü üçüncü oldu.
Genç Kızlarda, Peyami Safa Lisesinden Merve Sağlam birinci, Sağlık Meslek Lisesinden Ayşenur Kılınç ikinci, Atatürk Lisesi'nden Mehtap Arslan üçüncü oldu. Yıldız Erkeklerde, Bedriye Naci Mıhçıoğlu ilk ve ortaokulundan Beytullah Günyüzlü birinci, İMKB İlk ve Ortaokulu'ndan Semih Boduroğulları ikinci, İmam Hatip İlk ve Ortaokulundan Faruk Demir üçüncü oldu. Yıldız Kızlar, Bedriye Naci Mıhçıoğlu ilk ve ortaokulundan Berivan Gündoğan birinci, Genç Osman İlk ve Ortaokulundan Nesrin Demirel ikinci, Bedriye Naci Mıhçıoğlu ilk ve ortaokulundan Fatma Tetik üçüncü, Bedriye Naci Mıhçıoğlu ilk ve ortaokulundan Kardelen Kara dördüncü oldu.










KAYNAK:
CİHAN
ETİKETLER:
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER