ÖNE ÇIKANLAR :
YAŞAMTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 05 Aralık 2012 Çarşamba 13:44

Otoyolda inanılmaz olay

Otoyolda inanılmaz olay

Magandalardan kurtulmak isteyen vatandaş 40 kilometre ters istikamette gitti.


Ankara’da trafik magandalarının kovaladığı araç, kaçabilmek için çevre yolunda ters yöne girdi. 40 kilometre ters istikamette ilerlemek zorunda kalan sürücüyü polis ekipleri durdurdu.

Olay, saat 02.00 sıralarında Güney Çevre Yolu’nda yaşandı. 54 YP 323 plakalı otomobiliyle İstanbul’a gitmek üzere yola çıkan şahsı içinde 3 kişinin bulunduğu bir otomobil takibe aldı. Kimliği belirsiz 3 kişi, yolda sıkıştırdıkları şahsın aracına şişe atarak zarar verdi. Şahıslardan kurtulabilmek için Eryaman mevkisinde yanlışlıkla ters yöne giren sürücü, magandaları atlatamayınca durumu polise bildirdi. Kovalamaca Tulumtaş mevkisine kadar devam etti. Çevre yoluna giren sivil polis ekiplerini fark eden şahıslar, önlerine çıkan ilk yol ayrımından girerek kayıplara karıştı. Paniğe kapılan sürücü ise ters yönde 40 kilometre kadar ilerledikten sonra Gölbaşı yol ayrımına geldi.

Yol ayrımında tertibatını alan Gölbaşı İlçe Emniyet ekipleri, ters yöndeki aracı durdurdu. Şahsın üstünü arayan ve alkol muayenesi yapan polis ekipleri, kendisini takip eden magandalarla ilgili bilgi aldı. Oldukça tedirgin görünen ve polislere, “İstanbul’a kadar güvenli şekilde gidecek miyim?” diye soran şahıs, ifadesi alınmak üzere ilçe emniyet müdürlüğüne götürüldü. 

KAYNAK:
CİHAN
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER