ÖNE ÇIKANLAR :
YAŞAMTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 04 Aralık 2014 Perşembe 20:25

Ok atıp, demir kesiyor

Ok atıp, demir kesiyor

Genç yaşta geçirdiği trafik kazası sonrasında tekerlekli sandalyeye bağımlı kalan 32 yaşındaki Abdullah Yorulmaz, hem spor yapıyor hem de kazadan önce çalıştığı kaynak ve demir kesme işinde uğraş veriyor.


6 yıl önce geçirdiği motosiklet kazası sonrası tekerlekli sandalyeye bağımlı kalan Yorulmaz, sandalyesinde bir taraftan okçuluk sporu uğraşırken kazadan önce büyük fabrikaların havalandırma sistemlerini çalışmasından dolayı kaynak işleri ile demir kesme gibi ağır işlerde çalışıyor. Yorulmaz, “Kazadan sonra tekerlekli sandalyeye bağlı kaldım. Kısa bir süre zorlandım ancak. Hayata tutunmaya çalıştım. Daha önceden yaptığım kaynak ve demir kesme gibi zor işleri elimden geldiği kadar yine vakit geçirmek için hobi olarak yapıyorum. Herhangi maddi kazanç beklemeksizin boş vakitlerimi değerlendiriyorum. Hayata küsmedim küsmeyeceğim.” dedi.

Boş vakitlerinde kaynak işlerinin yanında okçuluk sporu ile de uğraşan Yorulmaz eşini de bu sporla tanıştırdığını antrenmanlara eşiyle birlikte gidip geldiğini söyledi.




KAYNAK:
CİHAN
ETİKETLER:
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER