ÖNE ÇIKANLAR :
YAŞAMTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 29 Nisan 2013 Pazartesi 15:56

Öğretmenler masa tenisinde turnuvasında yarıştı

Öğretmenler masa tenisinde turnuvasında yarıştı


 Aksaray İl Milli Eğitim Müdürlüğü 5'inci Eğitim Bölgesi Koordinatörlüğü tarafından tüm il genelinde görev yapan öğretmenlerarası masa tenisi turnuvası düzenlendi.

Öğretmenlerin kaynaşması ve dayanışma sağlanması amacı ile düzenlenen voleybol turnuvasının ardından bu defa da il genelinde görev yapan öğretmenlerarası masa tenisi turnuvası organize edildi. Turnuvaya il genelinde görev yapan çeşitli branşlardan 16 öğretmen katıldı.

Aksaray Hüseyin Cahit Korkmaz Anadolu Sağlık Meslek Lisesi Kapalı Spor Salonu'nda gerçekleştirilen masa tenisi turnuvası 5 set üzerinden oynandı. Yapılan maçlar sonunda Hüseyin Cahit Korkmaz Anadolu Sağlık Meslek Lisesi öğretmenlerinden İsmail Demirezen birinci, aynı okulda görev yapan Kadir Oltulu ikinci, Yalnızceviz İlkokulu Müdürü Aydın Karabağ üçüncü oldu. Turnuva hakkında bilgi veren 5'inci Eğitim Bölgesi Eğitim Koordinatör Müdürü Malik Dağlı, Milli Eğitim Müdürlüğü'nün onayı ile 5'inci Eğitim Bölgesi olarak yoğun çalışma temposu içerisinde birbirini göremeyen öğretmenleri kaynaştırmak ve aralarındaki diyalogu geliştirmek amacıyla böyle bir turnuva düzenlediklerini belirterek, turnuvaya katılan tüm öğretmenlere teşekkür etti.

KAYNAK:
CİHAN
ETİKETLER:
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER