ÖNE ÇIKANLAR :
YAŞAMTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 07 Kasım 2014 Cuma 12:46

Öğrencinin minibüs macerası kötü bitti

Öğrencinin minibüs macerası kötü bitti

Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde, bir lise öğrencisi babasına ait minibüsü park halindeyken alıp arkadaşlarıyla gezmeye çıkınca kaza yaptı.


Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde, bir lise öğrencisi babasına ait minibüsü park halindeyken alıp arkadaşlarıyla gezmeye çıkınca kaza yaptı. Yoldan çıkarak bir evin duvarına çarpan minibüsteki dört öğrenci yaralanarak ambulansla özel bir hastaneye kaldırıldı.

Kaza, Kepez Mahallesi Solak köyü yol ayrımında meydana geldi. İddiaya göre lise öğrencisi Ali Rıza Ö. (17), babasına ait 67 UD 310 plakalı park halindeki minibüsü alarak arkadaşlarıyla gezintiye çıktı. Ali Rıza Ö. idaresindeki minibüs, Solak köyü yol ayrımı mevkisinde yoldan çıkarak 3 katlı bir evin duvarına çarptı. Kazada yaralanan ve ehliyetsiz olduğu öğrenilen sürücü Ali Rıza Ö., Talha A. (15) ile isimleri alınamayan iki öğrenci ambulansla ilçedeki özel bir hastaneye kaldırıldı.

Kazayı gören mahalle sakinleri, gençlerin minibüsle sokakta gezerken birden yoldan çıkarak eve çarptığını gördüklerini söyledi. Kaza yerinde incelemelerde bulunan polis, minibüsü çekiciyle otoparka kaldırdı.

Polis, kazayla ilgili soruşturma başlattı.







KAYNAK:
İHA
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER