ÖNE ÇIKANLAR :
YAŞAMTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 04 Mayıs 2013 Cumartesi 11:02

Nikah masasından kalkıp maça koştu

Nikah masasından kalkıp maça koştu

Çanakkale'de maç saati ve nikah saati aynı ana denk gelen damat ilginç bir olaya imza attı.


Çanakkale’nin Lapseki ilçesinde nikah masasından kalkan damat, maça koştu.

Lapseki’de devam eden Kaymakamlık Voleybol Turnuvası’nda ilginç bir olay yaşandı. Düğün saatiyle maç saati çakışan Lapsekings takımı oyuncusu Murat Demiral (23), eşi Zehra Gönül Dermiral ile nikah
masasından kalkarak maça gitti. Takım arkadaşlarının oluşturduğu konvoy eşliğinde gelin arabası ile sahaya inen Murat Demiral, özel izin alarak damatlıkları ile maça çıktı. Demiral, uğur getirmesi için ilk servisi üzerinde gelinliklerle gelen eşi Zehra Gönül Demiral’a kullandırdı. İzleyicilerin ayakta alkışladığı çifte tebrikler yağdı.

Damat Murat Demiral, “Düğünümüz ile maçımız aynı güne denk geldi. Arkadaşlarımı yalnız bırakmak istemedim. Eşimle birlikte takım arkadaşlarıma destek vermeye geldik. Sporu da eşimi de çok seviyorum” dedi. Zehra Gönül Demiral, kendisinin de sporu sevdiğini belirterek eşinin bu kararını anlayışla karşıladığını belirtti.

İlçe Gençlik ve Spor Müdür Vekili Cihat Gündüz ise, “Bu maçın oynanması gerekiyordu. Gelin ve damadın gelmesi gerekiyordu. Katı kurallarımız var, maç ertelenmiyor. Damat da gelin de maçı çok sevdiği için sağdıçlarıyla birlikte geldi. Şu an sağdıçları sahada ve onlar bir saat sonra düğüne gidecek. Onlara teşekkür ediyoruz. Amacımız sporu gençlere sevdirmek, kötü alışkanlıklardan onları uzaklaştırmak. Kaymakam beyimize çok teşekkür ediyorum. Senelerdir destek veriyor bize bu konuda. Seyircilerimiz de bizleri hiç yalnız bırakmıyor. Spor sevgisi her şeyi yaptırıyor. Allah bir yastıkta kocatsın diyoruz” şeklinde konuştu.

KAYNAK:
İHA
ETİKETLER:
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER