ÖNE ÇIKANLAR :
YAŞAMTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 11 Mart 2013 Pazartesi 12:28

Necmettin Erbakan, Sincan’da anıldı


Saadet Partisi Sincan İlçe Teşkilatı, merhum genel başkanları Necmettin Erbakan'ı anma programı düzenledi.

Saadet Partisi Sincan ilçe teşkilatı tarafından, ölümünün ikinci yıldönümünde Necmettin Erbakan için anma programı düzenlendi. Sincan Belediyesi Armonipark Konferans Salonu'nda gerçekleştirilen programa, eski belediye başkanlarından Bekir Yıldız, Rüstem Altınbaş, Saadet partisi Sincan ilçe başkanı Mustafa Açıkgöz, saadet partisi Sincan gençlik kolları üyeleri, sivil toplum kuruluşları ve vatandaşlar katıldı. Programda Kur'anı kerim ve Sincan’da Necmettin Erbakan için okunan hatmi şerifin duası yapıldı.

Programa konuşmacı olarak katılan, Milli Gazete Ankara Temsilcisi Mustafa Yılmaz, Necmettin Erbakan'ın çocukluk, gençlik ve siyasi hayatından kesitler sundu. Yılmaz, Necmettin Erbakan'ın ülkesi ve milleti için mücadele ettiğini belirterek şöyle konuştu: "Ülkenin zor dönemlerinde önemli görev üstlenmiş büyük bir devlet adamıdır. Gerçekleştirdiği hizmetler dolayısıyla kendisine minnettarız. Vefatının sene-i devriyesinde kendisine Allah'tan rahmet diliyorum."

Mustafa Yılmaz, post modern darbe olarak tanımladığı 28 Şubat süreciyle ilgili şunları söyledi: "Her zaman İslam devletlerini bir araya getirmeyi hedefleyen, Kudüs'te yaşanan olaylara seyirci kalmayıp kendi davası gibi gören Erbakan hocamızın yokluğunu bugünlerde daha iyi hissediyoruz." 

KAYNAK:
CİHAN
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER