ÖNE ÇIKANLAR :
YAŞAMTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 13 Aralık 2012 Perşembe 18:36

NASA'dan kıyamet videosu!

NASAdan kıyamet videosu!

NASA, Dünyanın 21 Aralık'ta yok olacağı iddialarına yayınladığı videoyla cevap verdi.


21 Aralık 2012 tarihine sayılı günler kaldı. Maya Takvimi Codexlerine göre kıyamet kopacağına inanlar, kıyametin etkilemeyeceği iddia edilen biri Fransa'da diğeri Türkiye'deki iki ayrı noktaya yönelirken dünya çapında pek çok insan şaşkınlık yaşamayı sürdürüyor.

Ne Hükümet yetkililerinin ne de dini ottoritelerin yaptığı açıklamalar pek çok insanı tatmin etmiyor. Öte yandan Kıyamet kopmasa da 21 Aralık 2012 tarihinde kesin bir şeyler olacağını iddia edenler de var!

NASA, daha önce konuyla ilgili özel bir sayfa açmasına ve merak edilen tüm konulara bilimsel yanıtlar vermesine rağmen 21 Aralık 2012 tarihinde kıyametin kopup kopmayacağını merak eden insan sayısı artıyor.

NASA, 21 Aralık'ta kıyametin kopacağına inananlara; ''Neden Dün Dünyanın Sonu Gelmedi'' adında bilimsel videoyla cevap verdi. Pek çok insanın inandığı ve gerekçesini Mayaların takviminin bittiği tarihe dayandırdığı kıyamet iddialarını bilimsel gerekçelerle yalanladı.

İşte NASA'nın kendi internet sitesinden yayınladığı ve Maya Kehanetlerinin bilimsel geçeklerle örtüşmediğini izah ettiği video...

VİDEOYU İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN...

KAYNAK:
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER