ÖNE ÇIKANLAR :
YAŞAMTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 19 Aralık 2016 Pazartesi 14:27

Narkotik köpeği Çıtır'ı acı biber bile yanıltamadı

Narkotik köpeği Çıtırı acı biber bile yanıltamadı

Manavgat ilçesinde yol kontrolü sırasında durdurulan bir otomobilde jandarma narkotik köpeği "Çıtır"ın da yardımıyla yapılan aramada, aracın yedek lastik ve polen filtresi içine gizlenmiş 5 kilogram kubar esrar ele geçirildi.


Antalya'nın Manavgat ilçesinde yol kontrolünde durdurulan araçta yapılan aramada, yedek lastik ve polen filtresi içine gizlenmiş 3 paket içinde 5 kilogram kubar esrar ele geçirildi.

İl Jandarma Komutanlığı, İlçe Jandarma Komutanlığı ve İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin Hacıobası mevkisinde ortaklaşa gerçekleştirdiği yol kontrolünde Ömer İ'nin kullandığı 48 FK 670 plakalı otomobil durduruldu.

Araçtakilerden şüphe duyan ekipler, otomobilde detaylı arama yaptı. Jandarmanın narkotik köpeği Çıtır'ın da kullanıldığı aramada, aracın yedek lastiği içine gizlenmiş 2 paket ve polen filtresinin olduğu bölgede bir paket olmak üzere 3 paket halinde toplam 5 kilogram kubar esrar ele geçirildi.

Diyarbakır'dan Antalya'ya geldiği belirlenen araçtaki esrar paketlerinin üzerine eğitimli köpeklerin koku almasını engellemek amacıyla toz acı biber sürüldüğü tespit edildi.

Otomobil sürücüsü Ömer İ. ile araçta bulunan Yılmaz A. ve Gürkan G. gözaltına alındı.

KAYNAK:
AA
ETİKETLER:
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER