ÖNE ÇIKANLAR :
YAŞAMTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 04 Nisan 2013 Perşembe 13:58

MÜSİAD’dan 'EXPO 2020 İzmir' resim sergisi

MÜSİADdan EXPO 2020 İzmir resim sergisi


Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) İzmir Şubesi tarafından, "EXPO 2020 İzmir" adıyla, “Herkes İçin Sağlık” temalı resim sergisi açıldı. Dr. Behçet Uz Çocuk Hastalıkları ve Cerrahisi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ndeki serginin açılış törenine, Vali M.Cahit Kıraç da katıldı.

Törende konuşan MÜSİAD İzmir Şube Başkanı Abdurrahman Çabuk, “EXPO 2020 İzmir ile ilgili farkındalığı ve bilinci arttırmak üzere Milli Eğitim İl Müdürlüğü ile yapılan protokol çerçevesinde, ilkokul ve ortaokul öğrencileri arasında 'Herkes İçin Sağlık' temalı resim yarışması düzenledik.” dedi. Paris’te 225 gün sonra seçilen ülkenin Türkiye olacağını inandıklarını ifade eden Çabuk, “EXPO 2020, İzmir’in yanısıra bölgeye ve ülkeye de katma değer sağlayacak. Bunun topluma iyi anlatılması gerektiğine inanıyoruz. İzmir’in çıktığı bu yolda MÜSİAD Genel Merkezi, şubeler ve yurtdışı temsilciliklerinin her türlü katkı ve desteğini sağlamak üzere çalışmalarımızı sürdürüyoruz.” diye konuştu.

Vali Kıraç da EXPO'nun bir ülke projesi olduğunu ve bütün kurumların sahiplendiğini belirterek, MÜSİAD’ın çalışmalarına teşekkür etti. Kıraç, söz konusu resim yarışmasının İzmir genelinde EXPO bilinci ve farkındalığını arttırmasının yanında, çocukların sanata ilgilerini desteklemesi bakımından da çok faydalı olduğunu söyledi.

KAYNAK:
CİHAN
ETİKETLER:
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER