ÖNE ÇIKANLAR :
YAŞAMTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 27 Mart 2017 Pazartesi 02:10

Muhsin Yazıcıoğlu'nun ölümünün 8'inci yılı

Muhsin Yazıcıoğlunun ölümünün 8inci yılı

Kahramanmaraş'taki helikopter kazasında hayatını kaybeden BBP Kurucu Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu memleketi Sivas'ın Şarkışla ilçesinde anıldı


Kahramanmaraş’taki helikopter kazasında 8 yıl önce hayatını kaybeden BBP Kurucu Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu memleketi Sivas'ın Şarkışla ilçesinde anıldı.

BBP İlçe Teşkilatı tarafından Aşık Veysel Gençlik ve Kültür Merkezinde gerçekleştirilen anma töreni Kuran-ı Kerim tilaveti ile başladı.

BBP Kurucu Genel Başkanı merhum Muhsin Yazıcıoğlu'nun hayatından kesitlerin yer aldığı slayt gösterileriyle devam eden anma programında, sanatçı Selçuk Köpçük kahramanlık türküleri seslendirdi.

Törende konuşan Avrupa Türk Birliği Genel Başkanı Erol Yazıcıoğlu, "Ben de bu toprakların bir evladı, şehit liderimin toprağından, canından, kanından biri olarak, şehitlerimizin 8. senei devriyesinde hüzünlü ama güzel çalışmalar içerisine giriyoruz. Bu kapsamda şehit liderlerimiz Muhsin Yazıcıoğlu'nu hem anlama hem de anma programları düzenliyoruz." diye konuştu.

Törene konuşmacı olarak katılan Mustafa Çalık da Yazıcıoğlu'nu ile ilgili anılarını anlattı.

Anma törenine Muhsin Yazıcıoğlu’nun ağabeyi Yusuf Yazıcıoğlu, ablası Nadiye Soysal, Şarkışla Kaymakamı Akif Pektaş, Altınyayla Kaymakamı Musa Aydemir, Şarkışla Belediye Başkanı Ahmet Turgay Oğuz, Altınyayla Belediye Başkanı Necmettin Mermer, Gemerek Belediye Başkanı Mustafa Demir, BBP Genel Başkan Yardımcısı Doğan Ürgüp, BBP MKYK Üyesi Muhittin Açıcı, Sivas il ve ilçe teşkilat üyeleri katıldı.

KAYNAK:
AA
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER