ÖNE ÇIKANLAR :
YAŞAMTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 30 Eylül 2014 Salı 16:54

MHP kadın kollarına yeni başkan

MHP kadın kollarına yeni başkan

Kırıkkale’de MHP Kadın Kolları Başkanlığı’na Raziye Özçelik getirildi.


İş kadını olarak hayatını sürdüren Özçelik’in MHP’ye yeni bir ivme kazandıracağı söyleniyor. Geçmişte de Ankara MHP teşkilatında görev yapan Özçelik’in, Yahşihan’da Belediye meclis üyeliğini yürütüyor. Program sonunda MHP İl Başkanı Seyit Ahmet Göçer, yeni Kadın Kolları Başkanı Özçelik’e yetki belgesi verdi.

Kadın kollarının ataması için bir araya gelindiğini açıklayan MHP İl Başkanı Seyit Ahmet Göçer, “MHP İl Teşkilatı’nın aldığı kararla birlikte, MHP Kadın Kolları Başkanlığı’na Raziye Özçelik, atandı. Bundan sonraki süreçte Türk kadınlarının daha aktif alması sağlanacak. Sosyal, ekonomi ve siyasi konularda kadınlarımızın bilgilendirilmesi ile siyaseten en üst noktada yer almasında inşallah bundan sonra kendisi hizmet edecek.” dedi.

MHP olarak kadınların her zaman destekçisi olacaklarını belirten Göçer, “Bundan sonraki süreçte partisel faaliyetlerimizde kadın kollarımızla birlikte hareket ederek, Kırıkkale’de inşallah önümüzdeki günlerde en süt seviyede MHP Kadın Kollarının çalışmasını göreceğiz. Kendisine ve partimize hayırlı uğurlu olsun.” şeklide konuştu.

Mensubu olduğu MHP’de olmaktan gurur duyduğunu belirten Özçelik, “Bundan sonraki günlerde yönetimimi kuracağım. Halen Yahşihan’da MHP Belediye Meclis Üyeliği'ni yürütüyorum. Ankara il yönetiminde bulundum. Kısacası ben Türk milliyetçisiyim.
 

KAYNAK:
CİHAN
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER