ÖNE ÇIKANLAR :
YAŞAMTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 04 Nisan 2013 Perşembe 14:45

Memur Sen'den tebrik ziyareti

Memur Senden tebrik ziyareti


 Memur-Sen Konfederasyonu'na bağlı sendikaların temsilcileri Kozan Belediye Başkanı Kazım Özgan'ı ziyaret etti.

AK Parti Yerel Yönetimler Sempozyumu'nda Yaşanabilir ve Estetik Şehirler kategorisinde 'Tarihi ve Kültürü İle Yaşayan, Estetik ve Yaşanabilir Şehir Projesi'yle ilçeler arasında birincilik ödülüne layık görülen ve ödülünü AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’dan alan Kozan Belediye Başkanı Kazım Özgan’a Memur Sen'e bağlı sendika temsilcileri ziyaret ederek tebrik etti.
Samimi bir havada geçen ziyarette sendikacılar ödülden dolayı çok mutlu olduklarını Kozan Belediyesi'nin son yıllarda hizmet atağını artırdığını ve üyelerin bir çoğunun hizmetleri desteklediklerini iletti. Ayrıca kamu personelleri için TOKİ tarafından konut yapımı konusundaki isteklerini de tekrarladılar. Ziyaretten duyduğu memnuniyetini belirten Belediye Başkanı Kazım Özgan ise hizmet atağının giderek büyüyeceğini Kozan halkının en iyi hizmete layık olduğunu söyledi. TOKİ konutları ile ilgili olarak kentsel dönüşüm projesi kapsamında yeteri kadar konut yapılacağını Kozan'ın geleceğine yönelik çok büyük bir proje olduğunu kaydetti.
Ziyarete Memur-Sen Kozan Temsilcisi Zekeriya Büyümez, Sağlık-Sen Kozan Temsilcisi Çağlar Çoban, Diyanet-Sen Kozan Temsilcisi Yusuf Kaplan, Birlik Haber-Sen Kozan Temsilcisi Adnan Dokuzcu, Eğitim Bir-Sen Kozan Temsilcisi Ahmet Sönmez ve Kozan İmam Hatip Lisesi Mezunları Derneği Başkanı Huzeyfe Fındık katıldı.
 

KAYNAK:
CİHAN
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER