ÖNE ÇIKANLAR :
YAŞAMTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 25 Kasım 2013 Pazartesi 16:02

Melih Gökçek: CHP'liler neredesiniz?

Melih Gökçek: CHPliler neredesiniz?

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, İzmir'de yaşanan sel felaketine ilişkin eleştirilerde bulundu.


İzmir'in sele teslim olmasına en ilginç yorum Melih Gökçek'ten geldi.

İzmir cuma günü düşen yağışlarla neredeyse göle dönmüştü. Cadde ve sokakların sular altında kalması nedeniyle isyan eden İzmirliler bu sabaha yine aynı görüntülerle uyandı.


FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYINIZ...


Kentte bugün de sağanak yağış vardı, caddeler dereye döndü, araçlar yollarda kaldı, yollar kapandı. Sosyal medya bir kez daha İzmirliler'in isyanına sahne oldu.

MELİH GÖKÇEK CHP'LİLERE SESLENDİ

Twitter'da en ilginç paylaşımı ise Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek yaptı. CHP'lilerin Ak Partili belediyeleri eleştirmek için her fırsatı değerlendirmesine gönderme yapan Gökçek, 'Ankara'da olsa feryadı figan olurdu' diyerek, CHP'lilere seslendi; 'İzmir'in bu hali için gürültü koparacak mısınız yoksa dilinizi yutacak mısınız?'    

"Sevgili CHP'liler İzmir'in bu hali için gürültü koparacak mısınız? Yoksa dilinizi yutacak mısınız?" diye soran Gökçek, ayrıca şöyle dedi:

"BALIK ADAM GÖNDERELİM Mİ?"

"Ankara'da olsa feryadı figan ortalığı sarardı değil mi? Yobazlık bu olsa gerek. Bakın aslında bu her belediyenin başına gelebilir. Afet altyapı dinlemez. Yağmur başka afet başkadır. Bu, siz CHP'lilere ders olsun. Kurtarma aracınız kurtarılacak hale gelirse sizle alay ederlerse bundan ders çıkarmalısınız. Şimdi "size balık adam gönderelim mi?' derlerse kızma yok tamam mı?"

Gökçek, bu ifadelerine ilişkin bazı görselleri de takipçileri ile paylaştı.

KAYNAK:
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER