ÖNE ÇIKANLAR :
YAŞAMTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 10 Aralık 2014 Çarşamba 16:08

Markette esrarengiz ışık

Markette esrarengiz ışık

Ordu'nun Fatsa ilçesinde bir markette güvenlik kamerasına yakalanan esrarengiz görüntü görenleri şoke ediyor.


Meşebükü Mahallesi'nde bulunan markette akşam saatlerinde ne olduğuna kimsenin anlam veremediği esrarengiz bir cisim dolaşmaya başladı. Kasada oturan market sahibi Sabri Hısım, gözleri önünde gelişen olay karşısında ne yapacağını şaşırdı. Market sahibi Sabri Hısım, 3-5 saniye kadar bir ışık topunun markette dolaştığını ve aniden gözden kaybolduğunu anlattı.

‘Acaba hayal mi gördüm’ sorusuna cevap aramak için güvenlik kamera kayıtlarına bakan Hısım, görüntüler karşısında büyük şaşkınlık yaşadı.

İlk defa böyle bir şeyle karşılaştığını belirten market sahibi Sabri Hısım, “Ne olduğuna bir anlam veremediğim esrarengiz cismin şaşkınlığını yaşıyorum” dedi.

Kamera görüntülerinde de saat 20.25 sıralarında market sahibi Sabri Hısım kasada oturuyor. Markette o an müşteri yok. Aniden meşrubat dolabının üzerinden hareket ederek bir ışık topunun süzülerek indiği net bir şekilde görünüyor. Zemine kadar inen esrarengiz cisim bir müddet sonra tekrar geldiği noktadan çıkarak görüş açısından kayboluyor.

Aynı akşam ve saatler 21.46’yı gösterirken aynı esrarengiz cisim tekrar kadraja giriyor. Bu kez farklı bir yerden market raflarının üzerinden yine süzülerek zemine iniyor. Bir müddet dolandıktan sonra tekrar yükselerek geldiği noktadan gözlerden kayboluyor. 

KAYNAK:
İHA
ETİKETLER:
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER