ÖNE ÇIKANLAR :
YAŞAMTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 07 Ocak 2013 Pazartesi 15:21

Levent Kırca bela okudu bela buldu

Levent Kırca bela okudu bela buldu

Levent Kırca'nın içinde bulunduğu minibüs kar yağışı nedeniyle kaza yaptı.


Sanatçı Levent Kırca'nın içinde bulunduğu minibüs, Bursa'nın Orhaneli İlçesi'ne giderken yoğun kar yağışı nedeniyle kontrolden çıktı ve şarampole kayarak yan yattı.

Kurtarılan minibüsle Bursa'ya dönen Kırca, "Araç şarampole kayınca büyük panik oldu. Önemli değil, İşçi Partililer kurtardı. Asıl ülke şarampole yuvarlandı onu düzeltmeye çalışıyoruz" dedi.

İşçi Partisi MYK üyesi de olan sanatçı Levent Kırca, partisinin Bursa merkez Osmangazi İlçesi Ördekli Kültür Merkezi'nde dün düzenlenen üye katılım törenine katıldı. Levent Kırca, bu sabah da partiye yeni katılan üyelerine rozet takmak için kendisine ait minibüsle Orhaneli İlçesi'ne hareket etti. İşçi Partisi Bursa il yöneticilerinin de içinde bulunduğu ve Kırca'nın şöförünün kullandığı minibüs, İncebel Mevkii'nde karla kaplı yolda kontrolden çıkarak şarampole kaydı. Kırca ve yanındakilerr araçtan inerek, minibüsü şarampolden kurtardı.

Kar yağışının devam etmesi nedeniyle Orhaneli'ye gitmekten vazgeçen Kırca, Misi Köyü'nde mola verdikten sonra Kültür Merkezi'nde düzenlenecek etkinliğe katılmak üzere Orhangazi İlçesi'ne hareket etti.

Levent Kırca, yolda yoğun kar yağışı nedeniyle güçlükle ilerlediklerini belirterek, içinde bulundukları şarampole kaydığını söyledi. Kırca, "Arkadaşlarımızda ufak tefek sıyrıklar oluştu. Benim kafam kalın olduğu için bana bir şey olmadı. İşçi Partili arkadaşlar hemen müdahale edip aracı düzetti" dedi.

Levent Kırca, "Asıl ülke şarampole yuvarlandı. Onu düzeltmeye çalışıyoruz" diye espri yaptı.

Dünkü konuşmasında kadınlarla ilgili bölümün yanlış anlaşıldığını da dile getiren Kırca, "Ülkeye şeriat gelirse en büyük acıyı kadınlar çeker demiştim. Giyim kuşamlarına karışılacak. Şahitlikleri kabul olmayacak. Dışarıya çıkamayacaklar Günahkar gözüyle bakılacak. Bunu anlatmaya çalıştım. Yoksa kadınların başımın üzerinde yeri vardır" diye konuştu.

LEVENT KIRCA DÜN BUNLARI SÖYLEMİŞTİ!  

KAYNAK:
DHA
ETİKETLER:
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER