ÖNE ÇIKANLAR :
YAŞAMTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 30 Kasım 2013 Cumartesi 11:34

Kurtulmuş: Böylece bir şey öğrenmiş olduk

Kurtulmuş: Böylece bir şey öğrenmiş olduk

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Numan Kurtulmuş hastahane çıkışı bir önemli noktaya değindi.


Tedavisinin ardından hastaneden taburcu olan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, “Böylece bir şey öğrenmiş olduk, kendimize de vakit ayırmamız gerektiğini görmüş olduk" dedi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, sıvı kaybına bağlı hipotansiyon (düşük tansiyon) nedeniyle iki gündür tedavi gördüğü Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nden taburcu oldu.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Kurtulmuş, tedavi gördüğü Ankara Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nden ayrılmadan önce sağlık durumuyla ilgili basın mensuplarına açıklamada bulundu.

Numan Kurtulmuş, hastanede kaldığı sürede kendisine detaylı bir şekilde ilgi ve alaka gösteren başta hastane Başhekimi Doç. Dr. Murat Akçay ve diğer yetkililere teşekkür etti.

Hayatı boyunca hep koşturduğunu ve hayatında ilk sefer hastaneden içeri girdiğini belirten Kurtulmuş, "Böylece bir şey öğrenmiş olduk, kendimize de vakit ayırmamız gerektiğini görmüş olduk” diye konuştu.

Kurtulmuş, birkaç gün de evde dinleneceğini vurgulayarak, normal programlarına başlayacağını bildirdi.

Hastaneye geldiği haberinin duyulduğu andan itibaren kendisini yurt içi ve dışından arayan, gelip ziyaret eden herkese teşekkür eden Kurtulmuş, gazetecilere de ilgilerinden dolayı ayrıca teşekkür etti.

KAYNAK:
AA
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER